Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Τα αποτελέσματα των τεστ αργούν και οι σοροί κρατούνται στα νοσοκομεία¨…

0 σχόλια Share:

…………..

O Σαϊγκί Οζτούρκ-αρθρογράφος της Σοζτζού, περιγράφει πως ο Οσμάν Γκουρούν-γιατρός και δήμαρχος στα Μούγλα, περιέγραψε πως στα νοσοκομεία δεν γίνονται τεστ και ότι μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα από τα τεστ, οι σοροί των ανθρώπων κρατούνται.

Ο Γκουρούν κάνει έκκληση να μην έρθει κόσμος στις περιοχές όπου γίνονται οι διακοπές, αναφέροντας τα εξής:

¨Σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει πολιτική. Πρέπει αμέσως να κηρυχθεί απαγόρευση κυκλοφορίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα περάσουμε πολύ πιο άσχημα τον Απρίλιο. Πρέπει να γίνονται ακόμη περισσότερα τεστ. Στα Μουγλά ακόμη δεν γίνονται τεστ. Τα δείγματα στέλνονται σε Άγκυρα και Σμύρνη. Και επειδή τα αποτελέσματα δεν έρχονται αμέσως, οι σοροί κρατούνται στο περίμενε.Αυτά τα τεστ πρέπει να γίνονται στα Μουγλά. Υπάρχουν άνθρωποι μας που έμειναν άνεργοι. Κάθε άτομο που δούλευε νοιαζόταν για άλλους 5. Αυτοί που έκλεισαν οι δουλειές τους και έμειναν άνεργοι τι θα κάνουν τώρα;Αυτά θα προκαλέσουν μεγάλες εκρήξεις και δράματα. Σε αυτούς πρέπει να τους δώσουμε μισθό τουλάχιστον όσο ο ελάχιστος μισθός και πρέπει να τους στηρίξουμε και με τρόφιμα. Επειδή δεν ανακοινώνονται επίσημα, δεν είναι σαφές το πόσα είναι τα κρούσματα. Έπρεπε να είχαμε πάρει νωρίτερα δείγματα για το θέμα των προσκυνητών από την Μέκκα. Πολύ αργά πάρθηκαν.

Είναι λάθος να έρχονται τώρα παραθεριστές σε Μπόντρουμ, Μαρμαρίδα και Φέτχιγε. Παρακαλώ τους πάντες. Αυτή την στιγμή μην έρχεστε στα Μουγλά και στις επαρχίες της.Υπάρχουν θανόντες από τον ιό.Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε αυτή την περίοδο με συνεργασία¨.

https://ahvalnews-com.cdn.ampproject.org/c/s/ahvalnews.com/tr/koronavirus/test-yapilamadigi-icin-cenazeler-bekliyor?amp

31/3/2020

Previous Article

Αρχηγός ναυτικού του Χαφτάρ : ¨Θα χτυπήσουμε όποιο τουρκικό πολεμικό πλοίο προσεγγίσει την Λιβύη¨

Next Article

¨Εφίλησά σε τζι είπον σου χαλάλι σου παιδί μου¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *