Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Περικοπή μισθών σε γιατρούς που αρρωσταίνουν !

0 σχόλια Share:

¨Mείωση μισθού σε οικογενειακούς γιατρούς που κολλάνε τον ιό ή βρίσκονται σε καραντίνα¨

Αναφέρεται πως οι οικογενειακοί γιατροί, ακόμη και αν πάρουν ιατρική βεβαίωση, αν κολλήσουν τον ιό την ώρα που προσπαθούν να θεραπεύσουν τους ασθενείς ή αν τεθούν σε καραντίνα, τότε περικόπτεται ο μισθός τους.

Η Οζλέμ Σεζέν-πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικογενειακών Γιατρών (AHEF) δήλωσε πως οικογενειακοί γιατροί που κολλάνε τον ιό ή λόγω υποψίας τίθενται σε καραντίνα για 14 μέρες, μειώνεται ποσοστιαία ο μισθός για τις μέρες που δεν εργάζονται.

Η Σεζέν δήλωσε πως ¨Την ώρα που ως γιατροί ασκούμε τα καθήκοντα μας ρισκάροντας την ζωή μας, μας απογοητεύει να περικόπτονται τα χρήματα μας, σαν να μας τιμωρούν επειδή κολλήσαμε τον ιό¨.

……………

Η Σεζέν περιγράφει πως αρκετοί οικογενειακοί γιατροί λόγω υγείας δεν μπορούν να κάνουν το κανονικό τους ωράριο και προσθέτει πως ¨Ακόμη και σε μια τέτοια περίοδο, τους ζητάνε να βρούνε έναν γιατρό ή ένα στέλεχος υγείας για να εργαστεί στην θέση τους. Και αν δεν βρούνε δεν πληρώνονται για τις μέρες που δεν θα δουλέψουν¨.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202003301041713483-virus-kapan-ya-da-karantinaya-alinan-aile-hekimlerinin-maaslari-kesiliyor/

30/3/2020

Previous Article

Κατευθυνόμενα από την ΜΙΤ τα επεισόδια…

Next Article

Εθελοντές που παράγουν μάσκες για νοσοκομείο στην Σμύρνη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *