Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ακόμη ένα λαμόγιο δήμαρχος του ΑΚΡ…

0 σχόλια Share:

Από τον πρώην δήμαρχο του κόμματος ΑΚΡ, βρέθηκε στον δήμο απόδειξη 100.000 λιρών για παστουρμά.

Στονδήμο Κασταμονής που στις τοπικές εκλογές πέρασε από το κόμμα ΑΚΡ στο κόμμα ΜΗΡ, βρέθηκε απόδειξη 100.000 λιρών για αγορά παστουρμά.
Σύμφωνα με το κείμενο της Ντενίζ Αϊχάν από την εφημερίδα Σοζτζου, Ο Γκαλιπ Βιντινλιογλου-μέλος του ΜΗΡ, που παρέλαβε τον δήμο Κασταμονής από τον Ταχσίν Μπαμπάς του κόμματος ΑΚΡ, ανακοίνωσε πως υπάρχει από το παρελθόν, ένα χρέος ύψους 78.490.859 λιρών. η νέα διοίκηση του δήμου εξετάζοντας τις αποδείξεις βρήκε μία απόδειξη 100.000 λιρών για παστουρμά.
Ο Βιντινλιογλου δήλωσε πως “Χρησιμοποίησαν το 40% του προϋπολογισμού στους τρεις πρώτους μήνες και κάνοντας 34 διαγωνισμός δέσμευσαν ποσό ύψους 24.439.000 λιρών. Από τα συνολικά έσοδα του δήμου Απομένουν έτσι 38 εκατομμύρια λίρες. Αυτό το ποσό δεν αρκεί για να καλύψει ούτε καν τα έξοδα προσωπικού.”
Ανακοίνωση σχετικά με τα χρέη του δήμου έγινε και από τον επικεφαλής του κόμματος ΜΗΡ Κασταμονής Γιουξελ Αϊντίν.Ο Αϊντίν ανακοίνωσε πως κατά την περίοδο διακυβέρνησης του δήμου από το κόμμα ΑΚΡ, φαγώθηκε παστουρμάς αξίας 100.000 λιρών.
……..

Ο Αϊντίν δήλωσε : “Στον Δήμο Κασταμονής έφαγαν λέει παστουρμά αξίας 100.000. Μα που τον φάγατε αυτό τον παστουρμά; Εμείς για χάρη της συμμαχίας για την προεδρία παραβλέπουμε πολλά πράγματα”.

http://siyasihaber4.org/akpli-baskandan-belediyeye-100-bin-liralik-pastirma-faturasi-kaldi
13/5/2019
Previous Article

Όσοι μιλάνε για εκλογή μουφτή ας δούνε καλά αυτή την φωτογραφία…

Next Article

Αρχίζει η άσκηση ¨Θαλάσσιος Λύκος-2019¨ – Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *