Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Τζαν Ντουντάρ αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από τις πρόσφατες επιθέσεις σε δημοσιογράφο και πολιτικό

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου   20/1/2021

Ο εξόριστος δημοσιογράφος Τζαν Ντουντάρ με απλό λογικό συλλογισμό, δείχνει πώς πίσω από τον πρόσφατο ξυλοδαρμό ενός δημοσιογράφου αλλά και του αντιπρόεδρου του κόμματος “Μέλλον”, βρίσκονται αυτοί οι οποίοι δεν θέλουν να διατηρείται στην επικαιρότητα το σκάνδαλο δωροδοκιών που είχε ξεσπάσει στις 17 Δεκεμβρίου 2013.

Ουσιαστικά “φωτογραφίζει”. την κυβέρνηση Ερντογάν.

Σε σχόλιο του στις 15/1 στο YouTube, ο Ντουντάρ, λέει τα εξής :

¨Ο Σελτσούκ Οζνταγ που πολιτικά κατάγεται από τους Γκρίζους Λύκους και είναι αντιπρόεδρος του κόμματος “Μέλλον” του Νταβούτογλου, πριν από 3 μέρες συναντήθηκε με τον Ορχάν Ούρογλου της εφ. Γενί Τσααγ. Και του είπε τα εξής ακριβώς : “Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είχε δώσει συνέντευξη στον Τζαν Ντουντάρ (που σήμερα αποκαλεί προδότη) μπροστά στο ρολόι που είχε ρυθμίσει να δείχνει 17-25 Δεκεμβρίου. Τώρα για ποιο λόγο δεν λέει ούτε κουβέντα για εκείνο το θέμα; ”
Μετά από αυτό το ερώτημα αρχικά ο Σεμίχ Γιαλτσίν (ΜΗΡ) στοχοποίησε τον Οζνταγ ως “προδότη” και ακολούθως σήμερα και ο Σελτσούκ Οζνταγ, αλλά και ο Ορχάν Ούρογλου στον οποίο είχε γίνει η δήλωση, δέχθηκαν διαδοχικές επιθέσεις.
Το σκάνδαλο με τις δωροδοκίες της περιόδου 17-25 Δεκεμβρίου, είναι το ευαίσθητο σημείο του συνασπισμού ΑΚΡ-ΜΗΡ.
Κάνουν τα πάντα για να ξεχαστεί εκείνος ο φάκελος.
Αν θέλετε να σας εξηγήσω την ιστορία εκείνου του ρολογιού.
Μετά από τις εκλογές της 7/6/2015 ως αρχισυντάκτης της Τζουμχουριέτ, μαζί με άλλα στελέχη της εφημερίδας, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε τους επικεφαλής των κομμάτων.
Στις 26 Ιουνίου βρεθήκαμε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος ΜΗΡ. Ο Μπαχτσελί μας υποδέχτηκε και μας συνόδεψε στην αίθουσα συνεδριάσεων. Εκείνη την ώρα το μάτι μου κόλλησε σε ένα ρολόι που βρισκόταν στην αίθουσα του γραφείου του.
…..
Αλλά δεν λειτουργούσε. Είχε σταματήσει στις 17: 25 . Όταν ρώτησα τον Μπαχτσελί, μου είπε ότι έβγαλε την μπαταρία και το σταμάτησε στις 17:25. Τον ρώτησα για ποιο λόγο και μου είπε “Για να μην το ξεχάσω. Καθημερινά το κοιτάω. Από εδώ μπορείτε να αντιληφθείτε πως στο θέμα της διερεύνησης της διαφθοράς της περιόδου 17 με 25 Δεκεμβρίου, δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε βήμα πίσω.
Αλλά όπως ξέρετε αργότερα, έβαλε την μπαταρία, έθεσε σε λειτουργία το ρολόι και έγινε και δεξί χέρι αυτού του οποίου την διαφθορά έλεγε πως δεν θα ξεχάσει. Αλλά όλα εκείνα τα πάρε-δωσε με τις δωροδοκίες, οι μηχανές καταμέτρησης χρημάτων, τα δολάρια που βρισκόταν μέσα σε κουτιά παπουτσιών, τα ηχητικά που διέρρευσαν όπως και ο διάλογος περί “Τα μηδένισες;” ακόμη υπάρχουν.
Ο Οζνταγ είχε δηλώσει πως μετά από το σκάνδαλο τότε, είχε εξετάσει τα έγγραφα και είχε πείσει τον τότε πρωθυπουργό και νυν Πρόεδρο κόμματος Νταβούτογλου, οι τρεις υπουργοί να παραπεμφθούν στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά την διαδικασία, όπως είπε την είχε εμποδίσει ο Ερντογάν.
Αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να κλείσουν το φάκελο της υπόθεσης 17-25 Δεκεμβρίου, είναι και οι δράστες των σημερινών επιθέσεων.¨

Τι άλλο να πει ο Ντουντάρ ; Είναι προφανές πως δράστες ήταν κάποια ενεργούμενα του Μπαχτσελί.

Που προφανώς ένοιωσε πως θίγεται από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Οζντάγ…  

 

 

Previous Article

Κινέζοι αστυνομικοί χτυπούν και συλλαμβάνουν γυναίκα που δεν ήθελε να βάλει μάσκα- βίντεο

Next Article

Ευριπίδης Στυλιανίδης : ¨Στόχος της Τουρκίας, η ακίνητη περιουσία του ιεροσπουδαστηρίου Κομοτηνής¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *