Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δήμαρχος σε υποψήφιους υπαλλήλους : ¨ Δικός μου είναι ο δήμος,  σας φτύνω στα μούτρα¨!

No Comments Share:

Ο δήμαρχος μέλος του ΜΗΡ απείλησε αυτούς που μετείχαν στις εξετάσεις μαζί με την κόρη του

Ο Ρετζέπ Αϊντίν -δημαρχος του Τσέλτικτσι και μέλος του ΜΗΡ, απείλησε τους υποψηφίους πυροσβέστες που εισήλθαν στην ίδια συνέντευξη με την κόρη του και στην μία θέση που υπήρχε, πήρε την κόρη του. Ο Αϊντίν απευθυνόμενος στους υποψηφίους, τους είπε : Γνωρίζετε πως μπήκε η κόρη μου. Εσείς γιατί ήρθατε; Δικός μου είναι ο δήμος,  σας φτύνω στα μούτρα”.
…..
Σύμφωνα με την είδηση του Ισμαήλ Ακίν από την εφημερίδα Σοζτζού, ο Ρετζέπ Αϊντίν -δημαρχος του Τσέλτικτσι και μέλος του ΜΗΡ, στην συνέντευξη που έγινε για την πρόσληψη ενός υπαλλήλου, απείλησε τους τρεις υποψηφίους που είχαν έρθει ως υποψήφιοι πυροσβέστες. Υποψήφιοι προσέφυγαν δικαστικά και κατήγγειλαν το περιστατικό στο CIMER.
….
O Εμρέ Σαγίν ανέφερε πως εργάστηκε επί μακρόν για τις εξετάσεις που έγιναν, ότι του στέρησαν του δικαίωμα του και είπε “Το Σεπτέμβριο έγιναν εξετάσεις από τον Δήμο για την πρόσληψη πυροσβέστη. Και εγώ ως υποψήφιος μπήκα στη συνέντευξη. Στην πρώτη σειρά ήταν η κόρη του δημάρχου. Ενώ γινόταν οι εξετάσεις μπήκε ο δήμαρχος Ρετζέπ Aϊντίν στο χώρο και μας είπε “Γνωρίζετε πως μπήκε η κόρη μου. Εσείς γιατί ήρθατε; Δικός μου είναι ο δήμος,  σας φτύνω στα μούτρα”. Μετά πήγε στο γραφείο του Προέδρου της επιτροπής. Ο δήμαρχος αδικώντας μας, έκανε να κερδίσει η κόρη του. Εγώ υπέβαλα μήνυση ζητώντας την ακύρωση των εξετάσεων και την διακοπή του διορισμού. Η πρώτη απόφαση βγήκε από το δικαστήριο. Σταμάτησαν το διορισμό της κόρης του δημάρχου και αυτό ακόμα συνεχίζεται. Άλλοι φίλοι έχουν προσφύγει προς το CIMER. ”

MHP’li Belediye Başkanı, kızıyla aynı sınava girenleri tehdit etti

22/12/2020

 

Previous Article

Αφωνία στην Τουρκία για την προφυλάκιση των πρακτόρων της στην Ρόδο

Next Article

Γερμανία : ¨Δεν είναι σωστό το αίτημα της Ελλάδας για εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *