Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ντεβλέτ : ¨Μακάρι να μην είχαν προτιμήσει να γίνουν κάτοικοι σε επικίνδυνα κτίρια !¨

2 Comments Share:

………….

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί-Γενικός Πρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ, υποστήριξε πως αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιούν τον σεισμό της Σμύρνης, ως υλικό για την πολιτική τους,  δεν είναι παιδιά αυτού του έθνους. Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ανέφερε πως δεν πρέπει να κατηγορείται το κράτος και είπε : “Μαζί με τους πόνους που υποφέρουμε γινόμαστε ένα ακόμη πιο ισχυρό έθνος. Είναι ευκολία να ρίχνουμε όλο το φταίξιμο στο 2020. Μακάρι να μην είχαν προτιμήσει να γίνουν κάτοικοι σε επικίνδυνα κτίρια. Mακάρι να είχε υπάρξει έγκαιρη αντίδραση στα σχέδια που έκλεψαν από το μπετόν και από τα σίδερα. Ο θάνατος δεν πρέπει να είναι τόσο φτηνός”. ……

Devleti akladı, faturayı millette kesti: Keşke riskli binalarda oturmak tercih edilmeseydi – Tr724

3/11/2020

Σχ. : Ωραία η λογική του αρχιφασίστα της Τουρκίας. Δεν φταίει δηλαδή το κράτος που δεν ήλεγξε έγκαιρα όταν χτιζόταν αυτά, αλλά φταίνε οι κάτοικοι αυτών των κτιρίων που προτίμησαν να κατοικήσουν σε αυτά !!!

Η μονή του έγνοια είναι η πολιτική φθορά του καθεστώτος. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες για αυτόν…

Previous Article

Συμπατριώτης μας στην Θράκη…

Next Article

60 μαγαζιά άδεια σε κεντρική λεωφόρο της Άγκυρας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Το κράτος και οι επίσημοι φορείς έλεγξαν τα κτήρια. Σε δύο κτήρια δόθηκε συναγερμός, εδώ και 16 χρόνια, να εγκαταλειφτούν τα κτήρια από τους κατοίκους του, λόγω ζημιών που είχαν από προηγούμενους σεισμούς. Οι κάτοικοι όμως προτίμησαν να μείνουν και απλώς σοβάτισαν τους τοίχους στο ισόγιο. Ε έπεσε τώρα στα κεφάλια τους. Δεν φταίει ο Μπαχτσελί. Έπρεπε να πάει η ατσυνομία και να τους βγάλει με τη βία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *