Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΡ ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: ΜΑΤΑΙΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΣΟΝ

No Comments Share:

 

 

 

O Μπαχτσελί  μιλώντας σαν πρόεδρος:  Εάν παραδοθεί ο Γκιουλέν, τότε  θα έρθει στην επικαιρότητα και η παράδοση του παπά

Ο Γενικός πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί, χαρακτήρισε το αμερικανικό αίτημα για απελευθέρωση του πάστορα Άντριου Μπράνσον, ως μια ¨μάταιη προσπάθεια¨ και δήλωσε πως ¨Εάν εκδοθεί στην χώρα μας ο εν Πενσυλβάνια προδότης (Φετουλλάχ Γκιουλέν), τότε  θα έρθει στην επικαιρότητα και η παράδοση του παπά.

……………

Η ηγεσία του Λευκού Οίκου απομακρύνθηκε από την ισορροπία και από τον έλεγχο. Δεν αναγνωρίζει καμία αξία και μέτρο. Δεν κολλάει σε κανένα πια κανόνα. Δίνει εντολές, θέλει να επιβάλλεται, είναι αγενής και ανεξέλεγκτη. Τρέχει από παραλήρημα σε παραλήρημα και αδιαφορεί για τον σύμμαχο. Ο Αμερικανός πρόεδρος και οι εγκατεστημένες πλησίον του,  συμμορίες του χρήματος και του κεφαλαίου, έχουν εστιάσει στο να καταρρίψουν την οικονομία της Τουρκίας. Αυτό φαίνεται από την χρήση του συναλλάγματος ως όπλου εναντίον μας. O Tράμπ αδιαφορεί για τον κανόνα της συμμαχίας. Με τις ανακοινώσεις του στο Τουίττερ δυναμιτίζει τον ιστορικό διάλογο ανάμεσα στις δύο χώρες. Με μια λέξη αυτά που συμβαίνουν είναι ντροπιαστικά. Είναι μια ντροπή και μια ανηθικότητα. Η Τουρκία δέχεται μια έκτακτη επίθεση. Στο στόχαστρο αυτών των επιθέσεων είναι το τουρκικό έθνος. Οι δίχως φρένο επιθέσεις στο εθνικό μας νόμισμα και στην εθνική μας οικονομία συνεχίζονται.

……………

Η σιωνιστική-ευαγγελική συνωμοσία που πιστεύει πως με τις κερδοσκοπικές επιθέσεις στο συνάλλαγμα θα κάνει την Τουρκία να παραδοθεί και να κάνει βήμα πίσω, οπωσδήποτε θα ηττηθεί¨.

………………..

Bahçeli ‘başkan gibi’: Gülen iade edilirse, papazın teslimi de gündeme gelecektir

15/8/2018

Previous Article

¨Καλύτερα να πεθάνω και να είμαι με τον Χριστό μου, παρά να ζω σ’ αυτόν τον κόσμο με μύριες απολαύσεις¨

Next Article

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *