Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΟΔΟΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ IPHONE AΠO MIΣΟΣ KATA TΩΝ ΗΠΑ !

No Comments Share:

……………

O βουλευτής Κοτύωρας (Ordu) του ΜΗΡ Τζεμάλ Ενγκινγιούρτ μετέβη σε διανομέα κινητών τηλεφώνων στην συνοικία Γενιμαχαλλέ του Αλτίνορντου και εκεί αρχικά πούλησε το τηλέφωνο iΡhone που είχε φέρει μαζί του. Ακολούθως αγόρασε από τον ίδιο πωλητή ένα τηλέφωνο μάρκας Samsung, ενώ δήλωσε πως η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα οικονομικό πραξικόπημα.

¨Ο ΤΡΑΜΠ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ¨

Ο Ενγκινγιούρτ είπε πως είναι ανάγκη να υπάρχει ενότητα και ομοψυχία καθώς παίζονται παιχνίδια κατά της Τουρκίας και πρόσθεσε ¨…….Μετά από τις εκλογές οι ΗΠΑ δεν σταμάτησαν. Και ενώ όταν ήταν 20 μήνες στην φυλακή ο Μπράνσον δεν υπήρχε κανέναν πρόβλημα, μόλις τέθηκε σε κατ΄οίκον περιορισμό, ο Τραμπ κήρυξε επίσημα τον πόλεμο στην Τουρκία… Η χτεσινή έκκληση που έκανε ο ΠτΔ της Τουρκίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Ιδιαιτερα η κλήση που έκανε ο κύριος ΠτΔ να μην αγοράζουμε iPhone, για εμάς είναι η πιο σημαντική έκκληση. …Από εδώ δηλώνω σε όλη την Τουρκία πως δεν θα χρησιμοποιώ iPhone. Kατά τον ίδιο τρόπο δηλώνω σε όλη την Τουρκία πως μετά από την έκκληση του κυρίου ΠτΔ, θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το νοτιοκορεάτικης προέλευσης κινητό μάρκας Samsung.¨

……………

Από την άλλη, ο Kιοξάλ Γιλμάζ-πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης του ΜHP, είχε φέρει μαζί του ένα κινητό τηλέφωνο iPhone το οποίο το κλώτσησε και το έσπασε.

https://www.sondakika.com/haber/haber-mhp-il-baskani-koksal-yilmaz-iphone-marka-11150504/

15/8/2018

Σχ: Δείτε το βίντεο μετά από το χρονικό σημείο 6:00.  Ο φασίστας που ποδοπατά το iΡhone, αφού πατά το κινητό, το δείχνει και ακούγεται  να λέει μετά ¨Να δείτε η Αμερική σέρνεται κάτω¨!!!

 

 

Previous Article

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Next Article

ΑΛΛΑΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *