Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΡΩΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

No Comments Share:

 

“Δήθεν θα μπει στο Άφριν, που θα πας βρε…”

Ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιασάρ Οκουγιάν, απαντώντας στην δήλωση “Και εγώ θα πάω στο Άφριν” που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ Μπαχτσελί, είπε : “Δήθεν θα μπει στο Άφριν, που θα πας βρε, εσύ δεν μπόρεσες να ανεβείς στο βήμα.όπου θα μιλούσες στο Σογούτ” .

Ο πρόεδρος του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί μιλώντας στην.κοινοβουλευτική του ομάδα και εκφράζοντας την στήριξη του στην στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν, είπε πως “Εάν χρειαστεί και εγώ σαν Γκρίζος Λύκος είμαι έτοιμος να πάω στο Άφριν και με χαρά να δώσω και την ζωή μου για την πατρίδα και το έθνος” . Μια από τις απαντήσεις που δόθηκαν σε αυτή την δήλωση ήταν και αυτή του πρώην υπουργού Εργασίας Γιασάρ Οκουγιάν.
………..
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ
Ο Οκουγιάν ανέφερε πως ο Γενικός Πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων(σημ.μεταφρ: η νεολαία του ΜΗΡ) Ολτζάι Κιλαβούζ εξαγόρασε την θητεία του και συνέχισε λέγοντας: “Δήθεν θα μπει στο Άφριν, που θα πας βρε, εσύ δεν μπόρεσες να ανεβείς στο βήμα όπου θα μιλούσες στο Σογούτ και σωριάστηκες κάτω. Βρε Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τι κάνεις βρε. Εδώ φοβάσαι να ανεβείς στο αεροπλάνο, να φοβάσαι τον Θεό βρε.”
…….

Artigercek 11/2/2018

Previous Article

ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΓΡΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ…

Next Article

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *