Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ…

No Comments Share:

Tόν έδειραν με την κατηγορία πως ¨έβαλε ρούχα αντάρτη¨ και τον έβαλαν να φιλήσει την προτομή του Ατατούρκ

gerilla-kiyafeti-giydi-iddiasiyla-dovduler-ataturk-bustu-opturduler-2zup3oxhg1j37x80fdk556

Ο Ιμπραήμ Τ. Που φέρεται να έβαλε ρούχα αντάρτη και μετά κοινοποίησε την σχετική φωτογραφία στο FB, δέχτηκε επίθεση και αφού τον έβαλαν να φιλήσει την προτομή του Ατατούρκ, προσπάθησαν να τον λιντσάρουν.
Ο Ιμπραήμ Τ. που εργάζεται σε θερμοκήπιο στην συνοικία Κουμλούοβα του Σεϊντικεμέρ-Μούγλων ανάρτησε στον λογαριασμό του στο FB φωτογραφία ρούχων που έμοιαζαν με των ανταρτών και σχολίασε γράφοντας πως ¨ακόμη και να φοράς αυτά τα ρούχα είναι τιμή¨. Η φωτογραφία γρήγορα κοινοποιήθηκε από πολλούς και έγινε προσπάθεια να ταυτοποιηθεί ο Ιμπραήμ Τ.


Σύμφωνα με την είδηση από το DHA, γύρω στις 11:00 ομάδα φασιστών συνέλαβαν τον Ιμπραήμ Τ. και κομμάτιασε τα ρούχα του. Τον έβαλαν να φιλήσει την προτομή του Ατατούρκ στην πλατεία της συνοικίας εκεί και ακολούθως τον έδειραν. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν και τελικά διασώθηκε από ομάδα της στρατοχωροφυλακής. Ο Ιμπραήμ Τ. απομακρύνθηκε από εκεί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Ο ξυλοδαρμός του Ιμπραήμ Τ. καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο και κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναφέρεται πως ο Ιμπραήμ Τ. κατάγεται από το Σίβερεκ του νομού Ούρφας.

Siyasihaberorg 8/9/2015

Previous Article

ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟ !

Next Article

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΕΣ ΑΓΕΛΕΣ ΠΑΛΙ, 60 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *