Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ…ΚΡΑ !

0 σχόλια Share:

Μπαχτσελί : Η κίνηση πίσω από την οργάνωση- προκάλυμμα SGDF κατέληξε σε καταστροφή.

Devlet

Ο ηγέτης του ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναφερόμενος στην σφαγή του Σούρουτς είπε : ¨ Η κίνηση πίσω από την οργάνωση-προκάλυμμα Ομοσπονδία Συλλόγων Σοσιαλιστικής Νεολαίας¨ που είχε το σύνθημα ¨Μαζί υπερασπιστήκαμε το Κομπάνι, μαζί το χτίζουμε¨, κατέληξε σε καταστροφή¨.
…………..
Σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του ΜΗΠ αναφέρει : ¨Δηλαδή τελείωσαν οι άνθρωποι προ χρήζουν βοήθειας στην Τουρκία και απέμεινε τώρα το Κομπάνι ; Το ερώτημα αυτό πρέπει να απαντηθεί με ειλικρίνεια.


……………….
Εντέλει η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με υψηλής έντασης και ρίσκα, που αφορούν την εθνική της ασφάλεια και τάξη. Με την λήξη του Ραμαζανιου και των ημερών του Μπαϊραμιού, σαν να πατήθηκε κάποιο κουμπί, καταστροφές, θάνατοι και επιθέσεις άρχισαν αλλεπάλληλα. Για μια ακόμη φορά η τρομοκρατία έδειξε το ανελέητο και προδοτικό της πρόσωπο στο Αντίγιαμαν και στην Σανλιούρφα.
Στο Ντόγανλι και στο Τσαταλαγάτς του Αντίγιαμαν, ένα παιδί της πατρίδας σκοτώθηκε και άλλα δύο τραυματίστηκαν από πυρά μαχητών της τρομοκρατικής οργάνωσης. Εύχομαι για έλεος από τον Δημιουργό για τους ήρωα στρατιώτη μας, όπως και για ταχεία ανάρρωση των τραυματισθέντων. Κανείς πλέον δεν ξεγελιέται με τα ψέματα του τύπου ¨Οι μητέρες δεν θα κλαίνε, η τρομοκρατία τελείωσε, δεν θα έρχονται φέρετρα τυλιγμένα με την σημαία¨. Μάλιστα η τρομοκρατική οργάνωση προχώρησε σε επόμενο στάδιο τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της και ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο την δυνατότητα της να οργανώνει διαμαρτυρίες, να στήνει ενέδρες και να κάνει ένοπλες επιθέσεις
………………..
……………….
Haber.sol.org 21/7/2015

Previous Article

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *