Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΡ

No Comments Share:

Πρακτορείο Χαμπερβακτίμ 31-1-2011

Βόμβα στα γραφεία του ΜΗΡ στην πόλη Τούντζελι

Βόμβα που είχε τοποθετήσει άγνωστο άτομο ή άτομα στα γραφεία της οργάνωσης του Κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (ΜΗΡ) στην πόλη Τούντζελι, εξεράγη.

Βόμβα που εξεράγη στην πόρτα των γραφείων του κόμματος ΜΗΡ (που μετά από 12 χρόνια διόρισε τοπικό πρόεδρο στο Τούντζελι ) επί της οδού Μπεχιτζέ Μποράν στον 3ο όροφο, προκάλεσε υλικές ζημιές. Μετά την έκρηξη ειδικοί στις καταστροφές βομβών της αστυνομικής διεύθυνσης Τούντζελι, ήρθαν επιτόπου και ερεύνησαν. H  αστυνομία πήρε μέτρα ασφαλείας στην οδό όπου συνέβη η έκρηξη, και ερεύνησε για πιθανή δεύτερη βόμβα. Πριν από 12 χρόνια όταν είχαν κρεμάσει την πινακίδα του κόμματος, λόγω των μεγάλων αντιδράσεων, η προσωρινή διοίκηση κατέβασε την πινακίδα και διέλυσε την τοπική οργάνωση. Η μη ύπαρξη τοπικής οργάνωσης κινητοποίησε το ΜΗΡ και διόρισε ως τέτοια τον Οσμάν Γκούρ –που ζει στο Ελάζιγκ- και 21 ακόμη άτομα.

Σχόλιο : Το Τούντζελι κατοικείται σχεδόν αποκλειστικά από Κούρδους. Οι οποίοι φυσικά ούτε θέλουν να βλέπουν τους φασίστες του ΜΗΡ. Και όπως φαίνεται αντιδρούνε με κάθε νόμιμο ή όχι τρόπο…

Previous Article

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ

Next Article

ΣΧΕΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *