Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΣΤΗΝ FYROM

0 σχόλια Share:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ ΣΤΗΝ FYROM

Ο αρχηγός του MHP επισκέφθηκε το Μοναστήρι, το Ρέσεν, την Οχρίδα, το Γκόστιβαρ, το Τέτοβο και την πρωτεύουσα Σκόπια

Συνεχίζεται η επίσκεψη του Πρόεδρου του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης Νττεβλέτ Μπαχτσελί στην FYROM, τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στα Βαλκάνια.

Αρχικά ο αρχηγός του MHP επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Λύκειο του Μοναστηρίου από όπου αποφοίτησε το 1889 Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και υπέγραψε το ειδικό βιβλίο.

Αργότερα πέρασε στην πόλη Ρέσεν και περιηγήθηκε στο Παλάτι του Νιγιαζί Μπέι.

Ύστερα από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στην Οχρίδα, στο Γκόστιβαρ και στο Τέτοβο ο Πρόεδρος του MHP πέρασε στην πρωτεύουσα της FYROM, τα Σκόπια.

Ο Μπαχτσελί και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει περιηγήθηκαν τα Οθωμανικά έργα των Σκοπίων και επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση της FYROM και συναντήθηκαν με κομματικά στελέχη.

Ο αρχηγός του MHP σε δηλώσεις του είπε ότι κατά την επίσκεψη του είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την αλλαγή στα Βαλκάνια.

Ο Πρόεδρος του Τουρκικού Δημοκρατικού Κόμματος Κενάν Χασίπ, από την πλευρά του είπε ότι δημιουργήθηκε μια τουρκική κοινότητα με αυτοπεποίθηση χάρη στα αποφασιστικά βήματα που κάνει το κόμμα του σε κάθε πεδίο.

 TRT 30/6/2012 

Σχόλιο : Η φωτογραφία είναι από την περιοδεία του Μπαχτσελί στα Σκόπια, και συγκεκριμένα από επίσκεψη σε ομοϊδεάτες του. Μετρήστε πόσες τουρκικές σημαίες βλέπετε στην εικόνα !

Previous Article

ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ !!!

Next Article

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *