Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LIVE ¨ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ¨

No Comments Share:

Το ατύχημα στην ζωντανή σύνδεση, έφερε ποινή

Canlı yayın kazası ceza getirdi

Το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο επέβαλε συνολική ποινή 23.772 λιρών στο τηλεοπτικό κανάλι Ulusal 1 και στο Beyaz TV, διότι σε ζωντανή σύνδεση τους ακούστηκε διαδηλωτής απευθυνόμενος στον Ερντογάν να λέει ¨Ρε άι σιχτίρ φύγε από το κεφάλι μας¨ , ενώ μια άλλη πολίτης κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ¨Σεβασμός στην εθνική βούληση¨ ακούστηκε να δηλώνει πως ¨Είμαι μια τρίχα από τον πισινό του Ερντογάν¨.

Το ραδιοτηλεοπτικό στην συνεδρίαση του στις 19/6/2013 εκτίμησε την αναφορά που είχαν ετοιμάσει ειδικοί του συμβουλίου. Το συμβούλιο τιμώρησε με 11.886 λίρες πρόστιμο το κανάλι Ulusal 1, διότι διαδηλωτής που είχε προσφύγει σε ξενοδοχείο διέσυρε τον πρωθυπουργό δηλώνοντας στην κάμερα : ¨ Τι έκαναν τα παιδιά μας ; Πρωθυπουργέ, που στην κόλαση πρωθυπουργός είσαι ; Μακάρι και τα παιδιά σου να τα ρίξεις σε αυτή την κατάσταση. Φτάνουν αυτά που έκανες. Ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει, ρε άι σιχτίρ φύγε από το κεφάλι μας¨.

Η ¨τρίχα του πισινού έφερε ποινή¨

Το συμβούλιο επέβαλε ποινή 11.886 λιρών στο τηλεοπτικό κανάλι Beyaz TV διότι στις 16/6 κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου που οργάνωσε το ΑΚΡ, ηλικιωμένη γυναίκα-θαυμάστρια του Ερντογάν εμφανίστηκε στην κάμερα να δηλώνει ¨Κιλιτσντάρογλου εσύ ανέβηκες ανάποδα την σκάλα, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο και στον κόσμο. Δες τον Ερντογάν τον ιδιοκτήτη του κόσμου. Μακάρι ο Αλλάχ να σε τιμωρήσει. Είμαι μια τρίχα από τον πισινό του Ερντογάν¨.

Γνωστοποιήθηκε πως οι ποινές επιβλήθηκαν διότι υπήρξε παράβαση των άρθρων που προβλέπουν πως δεν μπορεί να υπάρξει χρήση γλώσσας αργκό, χοντροκομμένης και χαμηλού επιπέδου. Οι ποινές που επιβάλλονται στα ΜΜΕ, συναρτώνται από την βαρύτητα της παραβίασης και το περιβάλλον εκπομπής, και καθορίζεται στο 1-3% των καθαρών κερδών από διαφημίσεις του προηγούμενου μήνα.

Εφ. Χουριέτ 21/6/2013

Previous Article

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΤ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *