Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑ: ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΑΣ !

0 σχόλια Share:

Τσαβούσογλου : ¨Είπα στον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας πως συγνώμη αλλά πρώτος εγώ μόλις έρθω θα κάνω το σήμα των Γκρίζων Λύκων¨.
Ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου, είπε πως μιλώντας στον υπουργό Εξωτερικών της Αυστρίας σχετικά με την απαγόρευση του σήματος των Γκρίζων Λύκων, του είπε πως ¨Συγνώμη αλλά πρώτος εγώ μόλις έρθω στην Αυστρία, θα κάνω το σήμα των Γκρίζων Λύκων και θα παραβιάσω τον νόμο. Θα κάνω μάλιστα μαζί το σήμα της Ράμπια και των Γκρίζων Λύκων¨.

Σε ομιλία που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου κατά την επίσκεψη του στα γραφεία του ΜΗΡ στο Χατάι, αναφέρθηκε στην ¨απαγόρευση συμβόλων¨ στην Αυστρία: ¨ Η Αυστρία είχε πει πως θα έβγαζε έναν νόμο σαν τη Γερμανία, που θα απαγορεύει τα σύμβολα της τρομοκρατικής οργάνωσης ΠΚΚ, δηλαδή τις πατσαβούρες τους και τα σύμβολά του. Εμείς αισθανθήκαμε χαρά για αυτό, διότι εμείς για αυτό το θέμα συνεχώς τους ασκούσαμε πιέσεις, τους λέγαμε πως “Επιτρέπετε στο ΠΚΚ να κάνει εδώ διαδηλώσεις και φιλοξενείτε τρομοκράτες”. Μας είπαν τότε πως για να εμποδιστεί αυτό πρέπει να βγάλουν ένα νόμο. αργότερα ο νόμος ετοιμάστηκε και την τελευταία στιγμή είδαμε ότι προσέθεσαν και το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων.

Τηλεφώνησα στην υπουργό Εξωτερικών (Κάριν Κνάισλ) και της είπα: ¨Δες, σε θαυμάζω και είσαι μια καλή μου φίλη¨ και πραγματικά έτσι είναι. Είναι μια υπουργός Εξωτερικών που στα μαθήματα της περιέγραφε τον ισλαμικό πολιτισμό και την συμβολή των Οθωμανών στον παγκόσμιο πολιτισμό. Γνωρίζει αραβικά, περσικά, αγγλικά, μια σειρά από γλώσσες και έζησε σαν παιδί στην Ιορδανία. Γνωρίζει και αρκετά τουρκικά, στα νιάτα της μαζί με την οικογένεια της ερχόταν τα καλοκαίρια στην Πρίγκηπο. Είναι μια κυρία που αγαπά την Τουρκία. Μια συνάδελφος που κι εμείς αγαπάμε και σεβόμαστε. Και δείτε, εκείνη προσπάθησε αλλά η κεντροδεξιά κυβέρνηση χάραξε ακραία γραμμή, άλλωστε εταίρος της είναι ένα ρατσιστικό ακραίο κόμμα¨

Ο Τσαβούσογλου είπε : ¨Το ότι το σήμα των Γκρίζων Λύκων εντάχθηκε σε αυτόν τον νόμο μαζί με τα σύμβολα των διαμελιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων, το ότι δηλαδή θεωρήθηκε παρόμοιο με τις πατσαβούρες τους, αποτελεί μια αντανάκλαση έχθρας προς την Τουρκία και το Ισλάμ. Οι τελευταίες προσπάθειες που έγιναν ήταν μάταιες και τελικά ο νόμος πέρασε έτσι από την βουλή.¨

Ο Τσαβούσογλου που κατά την διάρκεια της ομιλίας του έκανε το σύνθημα των Γκρίζων Λύκων και της Ράμπια. Είπε : Εγώ της είπα :Συγνώμη αλλά πρώτος εγώ μόλις έρθω στην Αυστρία, θα κάνω το σήμα των Γκρίζων Λύκων και θα παραβιάσω τον νόμο. Θα κάνω μάλιστα μαζί το σήμα της Ράμπια και των Γκρίζων Λύκων¨.

Ο Τσαβούσογλου είπε πως ¨Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύει τα σύμβολα μας, αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Μπορεί να πρόκειται για νόμο αλλά με την δράση μας και τις δηλώσεις μας θα τους δείξουμε πως είναι ανεφάρμοστος¨.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201903041037997197-cavusoglu-avusturya-disisleri-bakani-bozkurt-yasak-sembol/

4/2/2019

Previous Article

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ….

Next Article

ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΤΙΜΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ- ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *