Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟ !

No Comments Share:

Στην Αττάλεια έδειραν ένα μέλος του ΜΗΡ επειδή ¨έμοιαζε με Κούρδο¨

antalya_8-2zup2w5mr1gystad807zm2

Στην Αττάλεια χτες το βράδυ κατά την διάρκεια επίθεσης στα γραφεία του HDP, επίθεση δέχτηκε νέος από το Μπουρντούρ του Μπουτζακλί που έλεγε ¨Μα κι εγώ είμαι μέλος του ΜΗΡ¨.
……………….
Σύμφωνα με το πρακτορείο Αττάλεια, το περιστατικό συνέβη στα γραφεία του κόμματος HDP στην συνοικία Γιουξεκαλάν της πόλης Μουράτπασα. Βραδινές ώρες ομάδα περίπου 200 ατόμων συγκεντρώθηκαν επί της οδού Καπαλί, επιτέθηκαν στα γραφεία του HDP, έσπασαν τα τζάμια εκεί και κάνοντας το σήμα των Γκρίζων Λύκων, φώναξαν συνθήματα όπως ¨Οδόντα αντί οδόντος, αίμα για το αίμα, εκδίκηση-εκδίκηση¨.


Μαχαιρώθηκε εποχιακός εργάτης
Οι φασίστες στον περίβολο των γραφείων επιτέθηκαν σε άτομα που φέρεται να ήταν μέλη του HDP και μαχαίρωσαν έναν εποχιακό εργάτη. Ο άνθρωπος νοσηλεύεται στην εντατική.

Επίθεση από 10 άτομα
Ακολούθως η φασιστική ομάδα επιτέθηκε σε ένα μελαχρινό άτομο στην στάση του AVM. Ομάδα 10 ατόμων τον έδειραν με μπουνιές και κλωτσιές. Η ομάδα έσυρε στο έδαφος τον νέο και συνέχισε να τον κλωτσά. Ο νέος στο σταυροδρόμι Σαραμπόλ εγκατέλειψε τα παπούτσια του και προσπάθησε να φύγει. Το πλήθος τον κυνήγησε, τον έπιασε και άρχισαν πάλι να τον δέρνουν. Αστυνομικοί με πολιτικά τον γλύτωσαν από το λιντσάρισμα.

¨Μα κι εγώ είμαι μέλος του ΜΗΡ, γιατί με δείρατε ;¨
Τότε ο νέος είπε στους αστυνομικούς ¨Κύριε εγώ κατάγομαι από το Μπούρντουρ, δεν κατάλαβα γιατί με έδειραν¨. Ο αστυνομικός πήρε την ταυτότητα του και δείχνοντας την στο πλήθος τους φώναξε ¨Ο άνθρωπος είναι από το Μπουτζακλί του Μπούρντουρ, μα τι είναι αυτά που κάνετε, το κεφάλι σας δεν λειτουργεί¨. Μετά από αυτό και ο νέος απευθυνόμενος στο πλήθος τους είπε ¨Μα κι εγώ είμαι μέλος του MHP, γιατί με δείρατε ;¨.
Ο νέος δήλωσε πως θα υποβάλλει μηνύσεις.
Siyasihaber.org 8/9/2015

Previous Article

¨ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΦΑΓΗ¨ !

Next Article

ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΛΕΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *