Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Οι Σέρβοι σκόπιμα κλιμακώνουν την ένταση και εμβαθύνουν την πόλωση στην Βοσνία¨….

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 9/11/2021

Σε ομιλία που έκανε ο Μπαχτσελί σήμερα, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής :

¨Από την άλλη μεριά, τα Βαλκάνια είναι στα κάρβουνα
Η Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι στις δαγκάνες της αναταραχής
Μάλιστα οι Σερβονοσνιοι ανακοίνωσαν πως θέλουν να ιδρύσουν τον δικό τους στρατό και να αποχωρήσουν και στο πλαίσιο αυτό ο ΟΗΕ μίλησε για το ενδεχόμενο ενός νέου πολέμου.
Οι Σέρβοι σκόπιμα κλιμακώνουν την ένταση και εμβαθύνουν την πόλωση
Ενώ οι ΗΠΑ ασχολούνται με την  συσσώρευση στρατού σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη
Η Τουρκία πολιορκείται από κάθε πλευρά. Αλλά εμείς ορκιζόμαστε πως θα σπάσουμε αυτήν τη πολιορκία, δεν θα δείξουμε ανοχή στην καταπίεση και δεν θα γονατίσουμε σε οποιονδήποτε τύραννο¨

Previous Article

¨Φιλοξενούσε¨ 22χρονο Αφγανό στο σπίτι της…

Next Article

Οι απαιτήσεις Σοϊλού από τον Μηταράκη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

 1. Εισέβαλαν οι Σέρβοι στη Βοσνία κι εγκατάστησαν ‘κράτος’ φρουρούμενο από Χριστιανούς τρομοκράτες; Έστειλαν τις μυστικές υπηρεσίες τους να δολοφονήσουν Σερβοβόσνιους φιλελεύθερους; Βομβαρδίζουν οι Σέρβοι Βόσνιους Μουσουλμάνους υπό την πρόφαση της ‘τρομοκρατίας;’ Βγάζουν οι Σέρβοι εθνικιστικά ρατσιστικής φαντασίας σήριαλ που δείχνουν τους ατρόμητους Σλάβους νομάδες να αρπάζουν τειχισμένες πόλεις για να ‘σώσουν παρθένες από διεφθαρμένους άρχοντες;’
  ..
  ..
  Μπαχτσελί η κομπλεξίλα στην τουρκία είναι τρομακτική. Τόσο ξεφτίλα νοιώθετε που διαφημίζετε τα εγκλήματα των προγόνων σας στα πρόσωπα άλλων. Κάπου εκεί στην κόλαση, ο Σαντάμ, ο Χίτλερ, ο Καντάφι, ο Μουσσολίνι έχουν κρυμμένη μια σημαία σας.
  Ακολουθεί μετάφραση του google.
  Sırplar Bosna’yı işgal edip Hıristiyan teröristlerin koruması altında bir ‘devlet’ mi kurdular? Gizli servislerini Bosnalı Sırp liberallerine suikast düzenlemek için mi gönderdiler? Sırp Sırplar Bosnalı Müslümanları “Terörizm” bahanesiyle mi bombalıyor?
  ..
  ..
  Bahçeli, Türkiye’deki kompleks korkutuyor. Başkalarının yüzüne atalarınızın suçlarının reklamını yapacak kadar tiksiniyorsunuz. Cehennemde bir yerde, Saddam, Hitler, Kaddafi, Mussolini bayrağınızı gizleyin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *