Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB

0 σχόλια Share:

Εκδήλωση Ασουρέ από τον τομέα γυναικών του κόμματος DEB

Ο τομέας γυναικών του κόμματος μας στις 21 Δεκεμβρίου οργάνωσε εκδήλωση Ασουρέ. Στην εκδήλωση που τελέσθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve μετείχαν πολλές γυναίκες γενικά από όλη την Δυτική Θράκη. Παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη του Δ. Σ του κόμματος μας και οι σύζυγοι τους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κόμματος μας Ντουιγκού Μουσταφά.

Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του πρόεδρου του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς.

Ο Αλή Τσαβούς συνεχάρη τα μέλη του τομέα γυναικών για την προσπάθεια τους και είπε πως στην νέα κίνηση για την οικοδόμηση του κόμματος μεγάλα καθήκοντα αναλογούνε στις γυναίκες. Ο Αλή Τσαβούς στην ομιλία του χρησιμοποίησε τις εξής φράσεις : ¨Μαζί με πιστούς φίλους πήραμε ένα μονοπάτι. Στον αγώνα μας αυτό έχει μεγάλη σημασία ο τομέας γυναικών μας. Όταν πριν από 5-6 μήνες προτείναμε στην κυρία Νετσλά Τσαβούς να αναλάβει τον τομέα γυναικών δέχτηκε ανεπιφύλακτα. Την ευχαριστώ ενώπιον σας.¨

Ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς ανέφερε πως από το 1995 και μετά η μειονότητα στράφηκε στα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά αυτά δεν έλυσαν τα προβλήματα της και την θυμόταν μόνο στις εκλογές. Ο Αλή Τσαβούς ανέφερε : ¨ Πριν από 2-3 χρόνια συναντηθήκαμε με τους φίλους, τον Οζάν Αχμέτογλου, τον Χασάν Χασάν, Αλή Πεντζάλ, Χουσείν Τσαπάρ, Κοράι Χασάν, Ισμαήλ Καραγκιόζ και άλλοι τα ονόματα των οποίων δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα και είναι ενεργοί στο κόμμα και αποφασίσαμε να το στηρίξουμε. Είδαμε το κόμμα DEB ως ένα φορέα που θα εκφράσει τα προβλήματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης και θα μπορέσει να αγωνιστεί. Σήμερα ανάμεσα μας βρίσκεται ο μουφτής μας της Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ ο οποίος είναι ένας από αυτούς που μας στηρίζει περισσότερο στον αγώνα μας. Να μην ξεχνάμε πως είχε κάνει φυλακή μαζί με τον ιδρυτή και ηγέτη του κόμματος μας τον αείμνηστο Σαδίκ Αχμέτ για να μπορέσει αυτή η κοινότητα να ζήσει καλύτερα. Αυτοί πλήρωσαν τίμημα. Εάν σήμερα μπορούμε να πάρουμε μια άνετη ανάσα, αυτό οφείλεται σε εκείνους τους αγώνες. Όταν κοιτάμε την περιοχή μας βλέπουμε ότι παντού οι άνθρωποι μας είναι θύματα σε διάφορους τομείς. Βλέπετε στην νομαρχία έχει 300 υπαλλήλους. Δύο Τούρκοι δουλεύουν εκεί. Τα ίδια στην δημαρχία. Στα επιμελητήρια δεν υπάρχει ούτε ένας. Στον κυνηγητικό σύλλογο δεν υπάρχει ούτε ένας. Εμείς λοιπόν αναλάβαμε την κληρονομιά να εκφράσουμε αυτά τα προβλήματα. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Στήσαμε τα κεντρικά γραφεία μας στην Κομοτηνή πίσω από το Γενί Τζαμί. Στην ιστορία των 20 ετών του κόμματος για πρώτη φορά ανοίξαμε γραφεία στην Ξάνθη. Αυτή τη στιγμή συστήνεται η οργάνωση του κόμματος μας στην Ξάνθη. Την επόμενη χρονιά θέλουμε να ανοίξουμε και άλλα γραφεία. Συγχαίρουμε τον τομέα γυναικών για την αποψινή εκδήλωση¨.

…………………….

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 22-12-2011

 

Σχόλιο : Εμείς να θυμίσουμε μια μέθοδο μάρκετιγκ που ακολούθησε το συγκεκριμένο κόμμα. Νέες γυναίκες πλησίαζαν ανυποψίαστες μουσουλμάνες γυναίκες, χάριζαν καφέ σε σακουλάκι και τους έλεγαν πως αν γραφτούνε στο κόμμα θα πηγαίνουν μαζί τους στις εκδρομές που οργανώνουν προς Σμύρνη, Αττάλεια και σε άλλα μέρη της Τουρκίας. Όλα αυτά βέβαια με τα …..έσοδα του κόμματος. 

 

 

Previous Article

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΑΓΙΠ ΜΠΕΪ !

Next Article

OI ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ¨ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *