Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

0 σχόλια Share:

Το χωριό Σκάλωμα επισκέφθηκε ο πρόεδρος του κόμματος DEB

 Όπως ανακοινώθηκε, ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος Φιλίας – Ισότητας – Ειρήνης (DEB) Μουσταφά Αλή Τσαβούς και η ομάδα του, επισκέφθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου το χωριό Σκάλωμα.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Κέντρο του κόμματος DEB σχετικά με το χωριό Σκάλωμα χρησιμοποιήθηκαν οι εξής διατυπώσεις:

«Πρώτα, με μια ομάδα αποτελούμενη στην πλειοψηφία από νέους πραγματοποιήθηκε μια συζήτηση σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια ο Γενικός μας Πρόεδρος εξήγησε στους νέους του Σκαλώματος πως με την πάροδο του χρόνου αφαιρέθηκαν τα μειονοτικά δικαιώματά μας. Αναφορικά με το θέμα απασχόλησης των νέων μας σε δημόσιες υπηρεσίες είπε ότι, σε αναλογία με τον πληθυσμό μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κανένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και μάλιστα το πλέον απλό είναι ότι ακόμη και στον σύλλογο κυνηγών όπου τα μέλη στην πλειοψηφία τους είναι Τούρκοι, το να μην υπάρχει ούτε ένας Τούρκος εργαζόμενος είναι κάτι το οποίο βρίσκει πολύ ανησυχητικό. Εξήγησε ότι ο λαός της μειονότητας θέλει να αγαπήσει αυτό το κράτος, ότι μέχρι σήμερα ήδη το έχει αποδείξει αφού δεν έχει εξεγερθεί για κανένα θέμα, όμως τα μάτια που δεν επιθυμούν να τα δουν αυτά ακόμη δεν βλέπουν. Εμείς στην χώρα αυτή που μας έχει πικράνει πολύ με την αμφισβήτηση της ταυτότητάς μας, πάντα μέχρι σήμερα ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε πιστοί όμως επιθυμούμε να γνωρίζουν όλοι ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να αναζητούμε τα δικαιώματά μας στα πλαίσια πάντα των δημοκρατικών κανόνων και των νόμων.

Εξήγησε ότι η πίστη μας ότι η υπάρχουσα στήριξη για την αναδόμηση του κόμματός μας αυξάνεται μέρα με τη μέρα ακόμη περισσότερο και η αύξηση αυτή θα πέφτει σαν χιονοστιβάδα. Για την οικονομική δυσκολία που ζει αυτή τη στιγμή η χώρα, είπε ότι ο λαός της μειονότητας την αισθάνεται πολύ πιο έντονα αλλά πρόσθεσε ότι η κατάσταση της μειονότητας και πριν δεν ήταν πολύ διαφορετική από την σημερινή. Ωστόσο, επειδή τελευταίως η κτηνοτροφία έχει μια απόδοση στην περιοχή, θέλει να πιστεύει ότι ο λαός μας θα μπορέσει να βρει ένα σημείο εξόδου.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Γενικός Πρόεδρος του κόμματος DEB, κύριος Μουσταφά Αλή Τσαβούς, εκπληρώνοντας μια υπόσχεσή του δώρισε στο χωριό μια φωτογραφία του ιδρυτή του κόμματός μας κυρίου Δρ. Σαδίκ Αχμέτ που έχει μεγάλη πνευματική αξία. Επί πλέον έδωσε ένα δώρο και στον Ιμπραχίμ Χουσεΐν εκ των νέων του χωριού ο οποίος προς το παρόν είναι υποψήφιος φαντάρος.

Από την επίσκεψη αυτή ως κόμμα DEB αποχωρίσαμε πολύ ευτυχείς και με ελπίδες».

Περιοδικό Αζινλίκτσα 25-1-2012

Σχόλιο : 20χρονα παιδιά να καμαρώνουν με το κάδρο του μεγαλύτερου φασίστα  της περιοχής, που έφτανε να απειλεί όποιους δεν τον ψήφιζαν πως ¨Στα σύνορα θα σας περιμένει αυτοκίνητο της ΜΙΤ¨…. Τόσο μεγάλη είναι πια η ανεργία στην περιοχή ;…

Previous Article

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ

Next Article

ΑΛΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *