Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

No Comments Share:

 Το κόμμα DEB κέρδισε μια ιστορική νίκη !!!

1bbaad13db4af2c2ee70cb76148e9d8a_XL

Στις ευρωεκλογές που έγιναν σήμερα το κόμμα DEB το μόνο κόμμα των Τούρκων της δυτικής Θράκης με μια μεγάλη επιτυχία, τερμάτισε πρώτο σε Ροδόπη και Ξάνθη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το κόμμα DEB στην Ροδόπη γύρω στο 44,5%.

Στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης κέρδισε ο Γιώργος Παυλίδης. Με τον συνδυασμό του Παυλίδη εκλέγονται 6 Τούρκοι στο περιφερειακό συμβούλιο.

Στους δήμους μεγάλος ανταγωνισμός υπήρξε στον δήμο Ιάσμου. Στο τέλος επανεξελέγη πάλι ο παλιός δήμαρχος Ισμέτ Καντί. Στα δε Αρριανά νέος δήμαρχος εξελέγη ο Ριντβάν Αχμέτ νικώντας τον Σααντετίν Σακίρ Χουσείν.

Στην Μύκη νικητής των εκλογών ήταν ο Τζεμίλ Καμπζά. Ανταγωνιζόμενος τον Μουσταφά Αγγά πήρε 5369 ψήφους και έγινε ο νέος δήμαρχος.

Στο μεταξύ τελείωσε μια περίοδος στα Αρριανά. Μετά από 40 χρόνια που ο δήμος Αρριανών δεν επέλεγε δήμαρχο ανωτάτης μόρφωσης, εντέλει εξελέγη ένας ανωτάτης μόρφωσης νέος. Επίσης με αυτό τον τρόπο έληξε και ο μεταξύ των ανθρώπων μας τοπικισμός. Συγχαίρουμε και ευχόμαστε επιτυχίες στο κόμμα DEB, στον Ριντβάν Αχμέτ, τον Τζεμίλ Καμπζά και τον Ισμέτ Καντί.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί 25/5/2014

Previous Article

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΡΛΙΚ

Next Article

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ ΤΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *