Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ DEB

No Comments Share:

H οργάνωση του DEB Ξάνθης επισκέφτηκε τους Φαίκογλου και Καραχασάν 

Η διοίκηση Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) στις 29 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο επισκέφτηκε τον τέως βουλευτή Αχμέτ Φαίκογλου που πριν λίγο καιρό είχε αρρωστήσει και την αντιδήμαρχο Μύκης Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν που πριν λίγο καιρό είχε ένα τροχαίο, και τους ευχήθηκε περαστικά.

Η επιτροπή του κόμματος DEB με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος και υπεύθυνο για την Ξάνθη Οζάν Αχμέτογλου, επισκέφτηκε πρώτα στο γραφείο του τον τέως βουλευτή Αχμέτ Φαίκογλου που πριν λίγο καιρό είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Ο Αχμέτ Φαίκογλου ευχαρίστησε τους διοικούντες του κόμματος για αυτή την σημαντική επίσκεψη

Ακολούθως η επιτροπή επισκέφτηκε στο σπίτι της την αντιδήμαρχο Μύκης Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν που πριν μερικές εβδομάδες είχε ένα τροχαίο. Η Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν ανέφερε πως η κατάσταση της είναι πολύ καλή και εξέφρασε την ικανοποίηση της για αυτήν τη σημαντική επίσκεψη.

Τέλος η επιτροπή με τους διοικούντες του κόμματος επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης το μέλος του κόμματος DEB και ταυτόχρονα μέλος του τοπικού συμβουλίου του συνδυασμού ¨Ισότητα στον Δήμο Ξάνθης¨ Σαφέτ Ιντζέ που νοσηλεύεται εκεί λόγω αρρώστιας, και του ευχήθηκαν περαστικά.

Ιστοσελίδα του κόμματος DEB 31-10-2011

 

 

Previous Article

ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΩΝ

Next Article

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *