Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ …ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ

0 σχόλια Share:

Πολιτιστική περιήγηση στην Αδριανούπολη από το κόμμα DEB

Το κόμμα Φιλία-Ειρήνη-Ισότητα (DEB) οργάνωσε μια πολιτιστική περιήγηση για τις γυναίκες-μέλη του σε Αδριανούπολη-Σελιμιέ. Φάνηκε ότι η συμμετοχή που έφτασε τα 13 λεωφορεία ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Οι γυναίκες μέλη επισκέφτηκαν τα ιστορικά μέρη της Αδριανούπολης και έκαναν πολλά-πολλά ψώνια.

Ο Μουσταφά Αλή Τσαβούς-πρόεδορς του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB) δήλωσε σχετικά με την πολιτιστική περιήγηση : ¨ Αυτού τους είδους οι εκδρομές για τα μέλη μας θα συνεχιστούνε. Στόχος μας είναι γνωρίσουμε στα μέλη μας τις ομορφιές της πατρίδας και της μάνας πατρίδας μας και να συμβάλλουμε ως κόμμα στις σχέσεις Τουρκίας και Ελλάδας που κινούνται προς θετική κατεύθυνση.¨

.Σχετικά με το ταξίδια τα κεντρικά του DEB εξέδωσαν την παρακάτω γραπτή ανακοίνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και όμορφες αναμνήσεις η πολιτιστική περιήγηση σε Αδριανούπολη-Σελιμιέ, που πρόσφερε το κόμμα μας στις γυναίκες μέλη του.

Στα πλαίσια αυτά έγινε επίσκεψη στην νομαρχία Αδριανούπολης. Καθώς όμως ο νομάρχης Γκιοκχάν Σοζέρ βρισκόταν στο εξωτερικό, η συνάντηση έγινε με τον αντινομάρχη Αμπντουλλάχ Ασλανέρ. Ο πρόεδρος του κόμματος μας Μουσταφά Αλή Τσαβούς παρέδωσε στον αντινομάρχη κύριο Αμπντουλλάχ Ασλανέρ μια πλακέτα.

Στα πλαίσια της πολιτιστική περιήγησης υπογράφηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με τον Ιχσάν Ακσόι- ιδιοκτήτη του ¨Arda Turizm¨. Στα πλαίσια του πρωτοκόλλου προβλέπεται η εταιρία Arda Turizm κατά τις περιηγήσεις της στην Ελλάδα να κάνει στάσεις σε Κομοτηνή και Ξάνθη και να μεταφέρει περισσότερους τουρίστες στην Ελλάδα.

Κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη

Εφ. Μπιρλίκ 18-10-2011

Σχόλιο : ¨Ολα καλά αλλά τα ¨γρόσια¨ ποιός τα βάζει ;

Previous Article

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΤΕΡΝΤΙΜΑΝ

Next Article

¨ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut nunc felis ante. commodo venenatis sem, id dolor.