fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Χριστός Ανέστη

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΡΦΑΝ ΜΕΧΜΕΤΑΛΗ

0 σχόλια Share:

Φίλες και Φίλοι,

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως η κατάσταση που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο τέλμα Τα κόμματα εξουσίας, απέτυχαν παταγωδώς ακόμη και στο να εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή ζωή για τους Έλληνες, υποθηκεύοντας το σήμερα και το αύριο, όλων μας.

Μπροστά στην κατηφόρα, πήρα την απόφαση να αντιδράσω όπως εκατομμύρια Ελλήνων. Πλέον σημασία δεν είναι η διαπίστωση της τραγικής κατάστασης, αλλά πώς μπορούμε να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο, στα χείλη μας. Πήρα την απόφαση να ταχθώ στον αγώνα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», διεκδικώντας την ψήφο σας στις εκλογές της 6ης Μαΐου, γιατί υπάρχει και ο «άλλος» δρόμος. «Πρέπει να ενωθούμε όλοι, όχι για να παραδώσουμε τη χώρα, αλλά για να αντισταθούμε στην παράδοση τη χώρας. Να ενωθούμε, όχι για να υποκύψουμε στους νέους κατακτητές, όχι για να ακούσουμε τους δοσίλογους, αλλά για να πούμε το «ΟΧΙ». Το «ΟΧΙ» που πρέπει να οδηγήσει σε ένα εθνικό μέτωπο αντίστασης» όπως διαλαλεί από την πρώτη στιγμή ο Πάνος Καμμένος.

Λίγα λόγια για το πρόσωπό μου

Μεγάλωσα και ζω στη Μάνταινα της Ξάνθης. Ένα μικρό Πομακοχώρι, που όπως πολλά χωριά στην ελληνική επαρχία, είναι ξεχασμένα από το κέντρο. Θεωρώ απαράδεκτο που ενώ πληρώνω τους φόρους μου και τις υποχρεώσεις μου στο κράτος, το παιδί μου να μαθαίνει γράμματα σε ένα σχολείο, που μπάζει από παντού νερά όταν βρέχει.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πομάκων Ξάνθης, με μοναδικό μας στόχο να διατηρήσουμε την μοναδική πολιτιστική και λαογραφική κληρονομιά των Ελλήνων Πομάκων, που μεθοδικά έχει μπει στο «στόχαστρο» της τουρκικής προπαγάνδας, που «βαφτίζει» Τούρκο κάθε μουσουλμάνο στην Θράκη.

Δραστηριοποιούμαι τα τελευταία 7 χρόνια στην Ελληνική Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης, γιατί πιστεύω πως στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι αναγκαίο όσο ποτέ, η μεταξύ μας αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια. Ειδικά στην Θράκη, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, έχουμε αποδείξει πως η θρησκεία δεν μας χωρίζει και δεν χτίζει τείχη ανάμεσα μας. Με την σύζυγο μου, έχουμε τρία παιδιά ηλικίας 15, 5 και 1,5 ετών.

Ένας από εσάς, για εσάς. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ζητάω την ψήφο χριστιανών και μουσουλμάνων της Ξάνθης, για να βάλω το δικό μου λιθαράκι, στην Ελλάδα της αξιοπρέπειας και των περήφανων Ελλήνων. Αυτή την εμπιστοσύνη, δεν πρόκειται ποτέ να προδώσω, γιατί πολύ απλά είμαι και εγώ ένας από τους χιλιάδες Έλληνες, που μπορεί η κρίση να χτύπησε αλύπητα, αλλά δεν λύγισε. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα, για μια Ελλάδα που όλοι θέλουμε και αγαπάμε.

Σχόλιο : Εδώ και πολλά χρόνια πρώτη φορά κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής στην Θράκη που λέει ξεκάθαρα πως είναι Έλληνας Πομάκος. Καταρχάς ένα μεγάλο μπράβο στον Καμμένο που τον ανέδειξε. Αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα για τους άλλους που πρώτα κοιτάνε τις ψήφους και μετά το συμφέρον της πατρίδας… Περιττό να αναφέρω πως όσοι νοιάζονται για την Ελλάδα στην Ξάνθη οφείλουν να ψηφίσουν αυτό το παληκάρι. Ο Ιρφάν είναι πιο Έλληνας από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων !

Previous Article

ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ

Next Article

ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.