ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ HDP

Τα τηλεοπτικά κανάλια αποφάσισαν να μην παίξουν το διαφημιστικό σποτ του κόμματος HDP, το κόμμα έκανε έκκληση για στήριξη  

Τα δημόσια και ιδιωτικά κανάλια με κοινή τους απόφαση εφάρμοσαν εμπάργκο στο κόμμα HDP. Τα κανάλι δεν έκαναν καμία ανακοίνωση σχετικά με το εμπάργκο.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Μεσοποταμία, δημόσια και ιδιωτικά κανάλια με κοινή τους απόφαση εφάρμοσαν εμπάργκο στο κόμμα HDP, χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση σχετικά με αυτό.

Με κοινή απόφαση δημόσιων και ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών, δεν ¨παίχτηκε¨ το διαφημιστικό φιλμ του κόμματος HDP για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης που γίνονται στις 31 Μαρτίου. Η απόφαση αυτή για εφαρμογή εμπάργκο στο φιλμ αυτό, προκάλεσε την μέσω των σόσιαλ μίντια αντίδραση του κόμματος HDP. Τα κανάλια αυτά που αδιαφορούν για την εκλογική αμεροληψία, δεν δημοσίευσαν τίποτε για αυτή τους την απόφαση.

Το HDP άρχισε μέσω των σόσιαλ μίντια καμπάνια για το μη δημοσιευμένο φιλμ του κόμματος. Το HDP μέσω του χασταγκ #EldenElePaylaşalım mı? Κάνει έκκληση στους χρήστες για επίδειξη αλληλεγγύης. Το κόμμα HDP έκανε έκκληση στους χρήστες να στηρίξουν το διαφημιστικό σποτ και την καμπάνια.

 

http://sendika63.org/2019/03/tvler-hdpnin-reklam-filmini-yayinlamama-karari-aldi-parti-kampanyaya-destek-cagrisi-yapti-537833/15/3/2019

15/3/2019

Σχ: Το παραπάνω βίντεο είναι το αποκλεισμένο από τα βοθροκάναλα βίντεο.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email