ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ;

Μελανσόν : Εάν η Γαλλία στηρίξει τον Γκουαϊντό, τότε και ένας ηγέτης από τα Κίτρινα Γιλέκα μπορεί να αυτοανακηρυχθεί πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η απόφαση του ΠτΔ της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, να αναγνωρίσει ως ¨προσωρινό πρόεδρο¨ της Βενεζουέλας τον Χουάν Γκουαϊντό, προκάλεσε την αντίδραση του Γάλλου βουλευτή Ζαν Λικ Μελανσόν. Ο Γάλλος πολιτικός είπε πως η απόφαση αυτή είναι σαν να νομιμοποιείται ένας ηγέτης των Κίτρινων Γιλέκων που αυτοανακηρύσσεται ΠτΔ.

Ο γνωστός για την κριτική του κατά του Μακρόν αριστερός πολιτικός  είπε : ¨Η απόφαση της Γαλλίας να στηρίξει τον Γκουαϊντό, είναι ίδια με την αναγνώριση ενός τυχοδιώκτη που αυτοανακηρύχθηκε ΠτΔ., ενώ υπονοώντας τον ηγέτη των Κίτρινων Γιλέκων Ερίκ Ντρουέτ, είπε πως ¨Εάν κάνουμε έτσι, τότε και ο κύριος Ντρουέτ μπορεί να γίνει ΠτΔ¨.

Ο Μελανσόν και νωρίτερα έχει κάνει δηλώσεις στήριξης προς τον Μαδούρο και έχει καταγγείλει τους πραξικοπηματίες που προσπαθούν να τον ανατρέψουν.

Ο Μελανσόν στο λογαριασμό του στο τουίττερ έγραψε: ¨Η Γαλλία δεν υποστηρίζει τους πραξικοπηματίες στην Βενεζουέλα, μόνο ο Μακρόν τους στηρίζει. Αντισταθείτε, ο Νικολά Μαδούρο είναι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας. Ειρήνη κι ελευθερία για την Βενεζουέλα¨.

……………….

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201902071037534309-melenchondan-macronun-venezuella-kararina-tepki/

7/2/2019

Σχ: Ίσως θα έπρεπε στα συλλαλητήρια που κάναμε να βγάζαμε και εμείς έναν πρωθυπουργό, που πραγματικά θα υποστήριζε τα δίκαια της χώρας μας στο θέμα της Μακεδονίας. Άραγε αυτό θα το ενέκριναν αυτοί που σήμερα υποστηρίζουν τον τζουτζέ των Αμερικανών τον Γκουαϊντό ;

Η μόνο οι κατά του Μαδούρο διαδηλωτές έχουν αυτό το δικαίωμα; 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email