ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ-ΒΟΥΛΕΥΤEΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

3/2/2019 στην εστία του μεντρεσέ (θρησκευτικού σχολείου Κομοτηνής) συζητούν για την αποχή που κάνουν οι μαθητές του εδώ και καιρό. Ενδιαφέρουσες οι παρουσίες στο πάνελ. Αρχίζοντας από δεξιά : Ο ¨γαλάζιος¨ δημοτικός σύμβουλος Αχμέτ Ερτζάν και πρόεδρος της ομοσπονδίας κηδεμόνων , ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά, ο ψευδομουφτής Κομοτηνή και εκλεκτός της Άγκυρας Ιμπραήμ Σερίφ και με το μπλέ κοστούμι ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ. Αλήθεια ο ψευδομουφτής τοι δουλειά είχε εκεί ; Εμείς μάθαμε πως τον κάλεσε ο Μουσταφά Μουσταφά και πήγαν μαζί. Προφανώς και δεν σκέφτηκε να πάρει τηλέφωνο τον νόμιμο τοποτηρητή της μουφτείας…

 

Εδώ βγάζει τον λόγο του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.Προσέξτε πως ο ψευδομουφτής βρίσκεται στο κέντρο ακριβώς του πάνελ, θέση που προφανώς του έδωσαν οι βουλευτές που βρισκόταν εκεί…  Σε αυτή την φωτογραφία όμως βλέπουμε πως στο πάνελ είναι και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κυρία Κοσμίδου ! Στο ίδιο πάνελ με τον ψευδομουφτή !

 

 

Δύο φωτογραφίες από την ομιλία που έκανε η κυρία Κοσμίδου. Πάντως ο ψευδομουφτής την παρατηρεί προσεκτικά !  Μάθαμε πως η κ. Κοσμίδου υποστηρίζει πως δεν ήξερε ποιός ήταν αυτός που ήταν παραδίπλα της. Να το δεχθούμε. Αν και θα όφειλε να ξέρει .

 

Εδώ ο ψευδομουφτής ομιλών . Εκατέρωθεν οι βουλευτές Ιλχάν Αχμέτ και Μουσταφά Μουσταφά.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email