ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ: ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤ ΣΑΔΙΚ…

Γενικός Πρόεδρος του ΒΒΡ: Να απελάσουμε 100 χιλιάδες Αρμένιους

Ο Γενικός Πρόεδρος του ΒΒΡ Ντεστιτζί δήλωσε : ¨Υπάρχουν 100.000 Αρμένιοι που λαθραία έρχονται στην χώρα μας και γεμίζουν την κοιλιά τους. Εγώ προτείνω αυτούς να τους απελάσουμε¨.

Ο Ντεστιτζί απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί αρμενικής γενοκτονίας, είπε πως ¨Όχι ο Μακρόν, αλλά και ο κόσμος όλος να ενωθεί αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να το αποδεχτούμε¨ και συνέχισε λέγοντας :

¨Εσείς ποιοι είστε; Πρώτα λογοδότησε για την δική σου γενοκτονία. Εσύ προκάλεσες στην Αλγερία τον θάνατο 2 εκατομμυρίων μουσουλμάνων. Εσύ στήριξες το πραξικόπημα στην Ρουάντα και πέθαναν 800.000 αθώοι άνθρωποι. Πρώτα να λογοδοτήσεις για αυτά. Εσείς μόλις χτες φιλούσατε τα ρούχα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και ζητούσατε βοήθεια. Ποιός είσαι εσύ που βγάζεις νόμους για αυτό το έθνος και υποστηρίζεις πως έγινε αρμενική γενοκτονία. Αυτό το απορρίπτουμε. Δεν το δεχόμαστε. Όχι ο Μακρόν, αλλά και ο κόσμος όλος να ενωθεί αυτό δεν μπορεί να μας κάνει να το αποδεχτούμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο ψέμα. Υπάρχουν 100.000 Αρμένιοι που λαθραία έρχονται στην χώρα μας και γεμίζουν την κοιλιά τους. Εγώ προτείνω αυτούς να τους απελάσουμε¨.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/bbp-genel-baskani-100-bin-ermeniyi-sinir-disi-edelim-256180

7/2/2019

Σχ: Ο Ντεστιζή είναι ένας βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος BBΡ. Πρόκειται για έναν φασίστα-τζουτζέ του Ερντογάν. Στην Θράκη μας έρχεται τα τελευταία χρόνια στο μνημόσυνο για τον Σαδίκ, προσκεκλημένος από την οικογένεια Σαδίκ που τον έχει επισκεφτεί και στο γραφείο του στην Τουρκία. Δείτε παλιότερο μας δημοσίευμα για αυτό το άτομο…

ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΤΕΣΤΙΤΖΙ : ¨Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΞΥΛΟ¨

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email