Ο ΜΕΧΜΕΤ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΟΠΟΤΕ…

Προφυλακίστηκε η γυναίκα που σκότωσε τον πρώην της επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί

Στο Τεκίρνταγ, μια γυναίκα σκότωσε τον πρώην της, επειδή αρνήθηκε να την παντρευτεί

Χτες το βράδυ η 26 ετών Φιλίζ Κιζίλντερέ που εργαζόταν ως επικεφαλή βάρδιας σε πιτσαρία, βγήκε από το μαγαζί μαζί με τον 24 ετών Μεχμέτ Σονμέζ που εργαζόταν ως κούριερ στην πιτσαρία.

Περπατώντας οι δυό τους επί της λεωφόρου Ατατούρκ στο Τσερκέζκιοϊ, λογομάχησαν για το θέμα του γάμου.

Σύμφωνα με το DHA η Φιλίζ Κιζίλντερέ, ζήτησε από τον πρώην εραστή της να την παντρευτεί. Αυτός απέρριψε το αίτημα της. Τότε αυτή έβγαλε από την τσάντα της ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές.

Μετά η γυναίκα ακούμπησε το πιστόλι στο κεφάλι της και θέλησε να αυτοκτονήσει και τότε έφθασε η αστυνομία. Μετά από 1,5 ώρα η αστυνομία την έπεισε και παραδόθηκε.

Η Φιλίζ Κιζίλντερέ πείστηκε να παραδοθεί όταν οι αστυνομικοί της είπαν πως ¨Σε παρακαλώ μην το κάνεις. Είσαι ακόμη νέα. Έκανες ένα λάθος, μην το κάνεις μεγαλύτερο. Ο φίλος σου είναι σε καλή κατάσταση. Εμπιστέψου μας¨.

Ο Μεχμέτ Σονμέζ μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο κρατικό νοσοκομείο του Τσερκέζκιοϊ, όπου και απεβίωσε.

Η γυναίκα ανακρίθηκε στο Α.Τ. Γκαζί και ακολούθως προφυλακίστηκε με απόφαση των δικαστηρίων Τσερκέζκιοϊ.

Η γυναίκα στην κατάθεση της είπε τα εξής : Επί 9 μήνες δουλέψαμε μαζί στην πιτσαρία και γίναμε εραστές.  Με υπόσχεση για γάμο συνάψαμε σχέσεις, αλλά ο Μεχμέτ Σονμέζ με άφησε και αυτό διαδόθηκε στον χώρο της δουλειάς. Για αυτό τον λόγο πήρα πιστόλι από την Κωνσταντινούπολη και πήγα στην δουλειά. Βγαίνοντας από την δουλειά του είπα πως θέλω να μιλήσουμε. Περπατώντας λογομαχήσαμε για το θέμα του γάμου. Τότε τον πυροβόλησα τρεις φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου.

 http://www.diken.com.tr/evlilik-teklifini-reddeden-sevgilisini-olduren-kadin-tutuklandi/

6/1/2019

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email