¨ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΣΑΝ ΨΑΡΙ¨ !

 

Αυτό απέμεινε από το καγκάλ ! ¨Έφαγαν το σκυλί μου σαν ψάρι¨

Στο Ακιντζιλάρ του νομού Σεβάστειας, κοπάδι πεινασμένων λύκων κατέβηκε σε χωριό, όπου κομμάτιασαν και έφαγαν ένα σκυλί ράτσας καγκάλ. Από το σκυλί απέμεινε μόνο το κεφάλι και ο σκελετός.

Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ορτάκιοϊ της επαρχίας Ακιντζιλάρ του νομού Σεβάστειας. Οι λύκοι κατέβηκαν στο χωριό Ορτάκιοϊ που απέχει 9 χλμ από το κέντρο της πόλης και επιτέθηκαν στο σκυλί ράτσας καγκάλ του κτηνοτρόφου και πατέρα 4 παιδιών Αϊτεκίν Τσεβίκ (42).

Το κομμάτιασαν και το έφαγαν
Οι λύκοι κομμάτιασαν και έφαγαν το σκυλί. Από το σκυλί απέμειναν μόνο το κεφάλι, ο σκελετός και τμήμα της ουράς. Εντύπωση προκάλεσε πως στο σημείο που βρέθηκε ο σκελετός, πάνω στο αίμα υπήρχε αίμα και ίχνη πάλης.

¨Έφαγαν το σκυλί μου σαν να ήταν ψάρι¨

Ο Αϊτεκίν Τσεβίκ ανέφερε πως το 3 ετών σκυλί του το είχε πάρει από την Σεβάστεια όταν ήταν μωρό και πρόσθεσε πως ¨Το κοπάδι των λύκων λόγω της έντονης χιονόπτωσης, δυσκολεύτηκε να βρει τροφή στο βουνό και έφτασε μέχρι το χωριό μας και κομμάτιασε το σκυλί μου.  Όταν είδαμε τι είχε απομείνει από το σκυλί τα χάσαμε. Έφαγαν το σκυλί μου σαν να ήταν ψάρι. Είδα πως οι λύκοι που επιτέθηκαν ήταν 5.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/kangaldan-geriye-bu-kaldi-kopegimi-balik-gibi-yediler-585006.html

10/1/2019

 

 

 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email