ΤΖΙΝΤΕΜ ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ- Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ DEB !

Αλλαγή καθηκόντων στο κόμμα DEB στην Δυτική Θράκη

Η Τζιντέμ Ασάφογλου έγινε η νέα πρόεδρος στο ΕΒκόμμα DEB

H Ασάφογλου κατά την 5η Γενική Συνέλευση του DEB που έγινε στα κεντρικά γραφεία στην Κομοτηνή, εισήλθε στις εκλογές σαν μοναδική υποψήφια και εξελέγη πρόεδρος παίρνοντας τις ψήφους των 2οο συνέδρων.

Στην συνέλευση μετείχαν στελέχη και καλεσμένοι από όλη την Δυτική Θράκη και σε εξελέγη επίσης η  50μελής Κεντρική Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος.

Στην συνέλευση μετείχε ως επίτιμη πρόεδρος και η Ισίκ Αχμέτ-σύζυγος του αείμνηστου ιδρυτή του DEB Σαδίκ Αχμέτ.

Η Ασάφογλου που παρέλαβε τα προεδρικά καθήκοντα από τον Μουσταφά Αλητσαβούς σε δήλωση που έκανε προς το πρακτορείο Αναντολού, είπε πως ¨Είμαι πολύ χαρούμενη που παραλαμβάνω αυτή την τιμημένη σημαία. Πιστεύω εγκάρδια πως θα εκπληρώσω με επιτυχία τα καθήκοντα που ανέλαβα¨.
Η Ασάφογλου ανέφερε πως το DEB στο θέμα του να ακούγεται η φωνή της μειονότητας, με τις εργασίες των τελευταίων ετών εντός και εκτός της χώρας, ανέβασε πολύ τον πήχη και πρόσθεσε πως  ¨Ως κόμμα DEB πιστεύω πως με την στήριξη της νέας ομάδας μας και του λαού μας, θα πάμε ακόμη πιο μπροστά και να πετύχουμε μεγαλύτερες επιτυχίες.¨

Η Τζιντέμ Ασάφογλου γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1987 στο χωριό Χρύσα της Ξάνθης. Τελείωσε την Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ στην Θεσσαλονίκη και είναι παντρεμένη με ένα παιδί.

………………….

 https://www.sondakika.com/haber/haber-bati-trakya-daki-deb-partisinde-gorev-degisimi-11610606/

5/1/2019

Σχ: Κρίμα, ειλικρινά κρίμα. Μια νέα και όμορφη κοπέλα που σπούδασε στην Ελλάδα, να δέχεται να γίνει πρόεδρος στο κόμμα-όργανο της Τουρκίας στην Θράκη. Στο κόμμα που δεκαετίες τώρα δεν τόλμησε (ούτε για ξεκάρφωμα) να αρθρώσει μια λέξη που να μην εντάσεται στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Στο κόμμα που θέριεψε επειδή ποτέ δεν έγινε ένας πραγματικός οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά του.

Ποιός πληρώνει τα έξοδα των γραφείων του;

Τι δουλειά (κανονική) κάνει η ηγετική του ομάδα;

Ποιός πληρώνει τις δαπάνες για τις μετακινήσεις ; 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email