ΝΟ 2 ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣ

No 2 στην υπηρεσία πληροφοριών έγινε ένας Τούρκος γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη

Αντιπρόεδρος στην Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος (BfV) που είναι υπεύθυνη για την πληροφορίες εσωτερικού στην Γερμανία, τοποθετήθηκε ο τουρκικής καταγωγής Σινάν Σελέν.

Σε μια περίοδο κατά την οποία κλιμακώνονται οι κατηγορίες πως κάποιοι αξιωματούχοι της BfV προστάτευαν ή και συνεργαζόταν με ακροδεξιούς, ως αντιπρόεδρος στην υπηρεσία αυτή προτιμήθηκε ο γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη Σινάν Σελέν.

 

Η BfV κοινοποίησε φωτογραφίες κατά τις οποίες ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Σεεχόφερ συγχαίρει την νέα ηγεσία της υπηρεσίας και σε αυτές ο Σινάν Σελέν είναι ο δεύτερος εξ αριστερών.

……………………

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Για πρώτη φορά στην Γερμανία ένας μετανάστης, φτάνει στο υψηλό αυτό πόστο του Νο 2 .

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Ο Σελέν είναι απόφοιτος της νομικής της Κολωνίας και στο διάστημα 2000-2006 εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στην Διεύθυνση Ομοσπονδιακών Αδικημάτων. Το 2006 πέρασε στην διεύθυνση αντιτρομοκρατικής του υπουργείου Εσωτερικών και εργάστηκε σχετικά με την αλλοδαπή τρομοκρατία και τους ξένους εξτρεμιστές.  Ο Σελέν στο διάστημα 2009-2012 υπήρξε αντιπρόεδρος στην Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της  Αστυνομίας. Το 2016 περνώντας στον ιδιωτικό τομέα, ίδρυσε την υποδομή ασφαλείας της TUI σε όλο τον κόσμο. Ακολούθως επέστρεψε στην υπηρεσία πληροφοριών ως αντιπρόεδρος.

………………..

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201901211037212449-alman-istihbaratinin-ikinumarasi-istanbul-dogumlu-bir-turk-oldu/

21/1/2019

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email