ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΑΠΟ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

O Φεχίμ Αχμέτ-βοηθός μουφτή Κομοτηνής μετείχε στο 3ο Συνέδριο του Συμβουλίου Φετφάδων Ευρασίας

Το 3ο Συνέδριο του Συμβουλίου Φετφάδων Ευρασίας που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Θρησκευμάτων της Τουρκικής Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε στις 21-12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Clarion της Κωνσταντινούπολης.

Τα εγκαίνια στο συνέδριο τα έκανε ο Πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων Δρ. Αλή Ερμπάς και σε αυτό μετείχαν ως εκπρόσωπος του εκλεγμένου μουφτή Κομοτηνής ο Φεχίμ Αχμέτ (βοηθός μουφτή) και ως εκπρόσωπος του εκλεγμένου μουφτή Ξάνθης ο θεολόγος και δάσκαλος μαθημάτων Κορανίου Μουχάμετ Φατίχ Ντελί.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν θέματα όπως ¨Μέθοδοι και θέματα κατά την απάντηση θρησκευτικών ερωτημάτων στην σύγχρονη εποχή¨  και ¨Επίκαιροι φετφάδες σχετικά με την χρηματοοικονομική οικονομία και το εμπόριο¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15153-mueftue-yardimcisi-fehm-ahmet-3-avrasya-fetva-mecls-toplantisina-katildi.html

24/12/2018

Σχ: Δύο δηλαδή από τους ¨εκλεκτούς¨ της Τουρκίας στην Θράκη μετέβησαν στην Πόλη και μετείχαν σε συνέδριο ΚΡΑΤΙΚΗΣ υπηρεσίας.

Τα έξοδα ποιος λέτε να τα έκανε ;

Hello ?

Ρωτάμε διότι γνωρίζουμε πως σε γενικές γραμμές (και όχι ΦΥΣΙΚΑ για εδώ) ισχύει πως όποιος παίρνει ¨ενισχύσεις¨ πάαίρνει και εντολές…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email