ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΑΛΛΑ…

Ανέφερε πως ¨έχουμε οικονομικά προβλήματα¨ και ζήτησε καροτσάκι για μωρά και πήρε απάντηση ¨Να σας στείλουμε φωτογραφία του Ερντογάν¨

Πολίτης που δήλωσε οικονομική αδυναμία και ζήτησε από την προεδρία της Δημοκρατίας ένα καροτσάκι για τα δίδυμα μωρά του, πήρε απάντηση που ανέφερε πως ¨Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα σας για δωρεά. Αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία του ΠτΔ, ενώ με αυτή την ευκαιρία σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία¨.

Ο Τζαν Ατακλί στο σημερινό του κείμενο στην εφημερίδα Korkusuz, αναφέρεται σε μέιλ που έστειλε στην προεδρία της Δημοκρατίας ένας πολίτης.

Ένας πατέρας δίδυμων παιδιών έστειλε μέιλ στην προεδρία  της Δημοκρατίας στο οποίο εξέφραζε την οικονομική αδυναμία και ζητούσε αν μπορούσαν να του δωρίσουν ένα καροτσάκι για τα δίδυμα παιδιά του. Η απάντηση που του έδωσε η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων τη Προεδρίας έχει ως εξής :

Κύριε Ζ.Γ.

Σχετικά με την υπ.αρ. 1824 αίτηση σας…

Παρελήφθη η αίτηση σας που εστάλη ηλεκτρονικά στην προεδρία της Δημοκρατίας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα σας για δωρεά. Αλλά σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορούμε να σας στείλουμε φωτογραφία του ΠτΔ, ενώ με αυτή την ευκαιρία σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία¨.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/mali-sikinti-yasiyoruz-deyip-ikizler-icin-bebek-arabasi-istediler-erdoganin-fotografini

17/12/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email