ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ

Στελέχη του BTAYTD συνομίλησαν με τον Αβραμόπουλο

Στελέχη του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης (BTAYTD) συνομίλησαν με τον Αβραμόπουλο.

Ο δικηγόρος Ερτζάν Αχμέτ-πρόεδρος και ο Χουσείν Μπαλτατζί-αντιπρόεδρος του BTAYTD συνομίλησαν με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας τη Ε.Ε. Δημήτρη Αβραμόπουλο και μετείχαν στην εκδήλωση στην οποία είχε οργανωθεί.

Ο δικηγόρος Ερτζάν Αχμέτ-πρόεδρος και ο Χουσείν Μπαλτατζί-αντιπρόεδρος του BTAYTD, συνομίλησαν με τον Αβραμόπουλο σε ένα ειλικρινές και εποικοδομητικό περιβάλλον, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες στον τύπο σχετικά με το περιεχόμενο της συνομιλίας.

Ευκαιρία συνομιλίας με τον Αβραμόπουλο είχαν και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μουσταφά Κατραντζί, Αχμέτ Ιμπράμ, Ισμήλ Χουσέ Μουσταφά και ο αντιπεριφερειάρχης Ταρκάν Μουρταζά.

Οι πλευρές αποχώρησαν ευχαριστημένες από την συνομιλία.

 

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15083-btaytd-yoenetcler-avramopoulos-le-goeruetue.html

3/12/2018

Σχ: Καλά θα ήταν ο κ. Αβραμόπουλος να είναι πολύ προσεκτικός, ή μάλλον θα έπρεπε να τον ¨προστατεύουν¨ κάποιοι. Διότι ο BTAYTD αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στην Θράκη που στηρίζουν την τουρκική πολιτική σε όλα τα θέματα. Δεν έχει πάρει ποτέ αυτός ο σύλλογος μια απόφαση που να είναι ενάντια στην τουρκική πολιτική.   

Μια αναζήτηση στο Google των όρων ¨Σύλλογος Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Τουρκικό Προξενείο¨ διαφωτίζει επαρκώς…

Για παράδειγμα ο Χουσειν Μπαλτατζί-αντιπρόεδρος  του BTAYTD που αναφέρεται και στο δημοσίευμα, στα μέσα Νοεμβρίου 2018, ήταν στο Κόμρατ της Γκαγαουζίας σε συνάντηση εκπροσώπων τουρκικών μειονοτητων. Να και η φωτογραφία.