ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΧΑΚΚΑΡΙ

Ο  υπουργός Εθνικής Αμύνης Ακάρ πήγε στο Χακκάρι και δήλωσε τα εξής : ¨Αυτή την στιγμή οι εκρήξεις έστω και μικρές συνεχίζονται. Σε σύνδεση με αυτές συνεχίζεται και η φωτιά. Κατά τον ανάλογο τρόπο συνεχίζονται και οι εργασίες μας για κατάσβεση και έρευνα-διάσωση. Διαμέσου των ΜΕΑ παρακολουθούμε στενά την περιοχή και την πυρκαγιά. Οι διοικητές της ταξιαρχίας, του συντάγματος και του τάγματος βρίσκονται εκεί στην περιοχή. Ενδιαφερόμενοι από κοντά, συνεχίζουν τις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τις έρευνες. Δυστυχώς από τις 2 το βράδυ και μετά η φωτιά συνεχίζεται.

Έγιναν οι απαραίτητες τοποθετήσεις για τις διοικητικές, δικαστικές και τεχνικές εργασίες. Αυτές θα καταστήσουν δυνατό την γνώση των αιτίων του ατυχήματος. Αυτή την στιγμή συνεχίζουμε τις άλλες δραστηριότητες μας παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Μακάρι οι φίλοι μας να πάρουν εξιτήριο υγιείς, ενώ εκτιμούμε πως θα φτάσουμε και στους άλλους φίλους μας.¨

https://www.artigercek.com/haberler/hulusi-akar-dan-hakkari-deki-patlamaya-iliskin-aciklama

10/11/2018    07:32

Σχ: Είναι εντυπωσιακό πως ο Ακάρ δεν μιλά καν ούτε για τον αριθμό των τραυματιών, ούτε για τους ¨αγνοούμενους¨ όπως γράφουν άλλα δημοσιεύματα . Προφανώς προέχει το ¨κύρος¨ των Τ.Ε.Δ. παρά η πραγματική ενημέρωση.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email