ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Με πορεία άρχισε στο Κουσάντασι το φεστιβάλ ελιάς

Το διήμερο Φεστιβάλ Ελιάς που γίνεται στο Κουσάντασι του νομού Αϊδινίου, άρχισε με πορεία που είχε σύνθημα ¨Αφθονία, υγεία, ειρήνη¨
Η πορεία του φεστιβάλ που οργανώνεται από τον δήμο Κουσάντασι με στήριξη από διάφορες εταιρίες και οργανώσεις, άρχισε μπροστά από το δημαρχείο. Στο Κουσάντασι βρίσκεται το μεγαλύτερο μουσείο Ιστορίας Ελιάς και Ελαιολάδου το ¨Oleatrium¨, που περιλαμβάνει ελιές-μνημεία 1760 ετών. Στην πομπή πήραν μέρος παγκοσμίως γνωστοί μάγειρες, ο δήμαρχος του Κουσάντασι Οζέρ Καγιαλί, τρακτέρ που οδηγούσαν γυναίκες-αγρότισσες και ελαιοκαλλιεργητές . Η πορεία τελείωσε στο Κερβανσαράι Οκιούζ Μεχμέτ Πασά.
………………….

Το φεστιβάλ φιλοξενεί διάσημους σεφ της τουρκικής γαστρονομίας, συγγραφείς και πνευματικούς ηγέτες . Τις ικανότητες τους θα εκθέσουν οι διάσημοι σεφ Χαζέρ Αμανί, Σομέρ Σιβρίογλου, Αϊλίν Γιαζιτζίογλου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Χουμεϊρά Αϊντογντού…. και οι καλεσμένοι από την Ελλάδα σεφ Τόλης Αναστάσιος και Σταύρος Κουστένης.
……………….

https://www.sondakika.com/haber/haber-kusadasi-nda-zeytin-festivali-kortej-yuruyusuyle-11400001/

3/11/2018

Σχ: Δείτε ακόμη και σε μια πορεία που αφορά ένα φεστιβάλ ελιάς, το πόσες σημαίες κρατάνε οι μετέχοντες….

Και σε εμάς δεν τολμάς να φορέσεις μπλούζα με ελληνική σημαία στην Αθήνα, γιατί μπορεί να σε δείρουν στα καλά καθούμενα !

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email