¨ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ¨ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η Σερβία ετοιμάζεται για την τοποθέτηση της συνέχειας του Τουρκικού Αγωγού

Ανακοινώθηκε πως για να περάσει ο Τουρκικός Αγωγός από τα εδάφη της Σερβίας, έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες αιτήσεις, πως δεν αναμένεται κανένα πρόβλημα στην διαδικασία αδειοδότησης και ότι από τεχνικής πλευράς όλα είναι έτοιμα για την κατασκευή του αγωγού.

Ο Ντούσαν Μπαγιάτοβιτς-Γενικός Διευθυντής της Serbiyagaz –εταιρίας φυσικού αερίου της Σερβίας, σε δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα στο τηλεοπτικό κανάλι PRVA TV, είπε πως έχει γίνει η αίτηση για παροχή αδείας από την Εθνική Επιτροπή Ενέργειας και ότι αυτή την στιγμή το σχέδιο εξετάζεται από την Ένωση Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης που πρέπει εντός 60 ημερών να κοινοποιήσει την άποψη του.

………………..

Ο Σέρβος αυτός αξιωματούχος δήλωσε πως ¨Όλα είναι έτοιμα για αυτή την κατασκευή του αγωγού¨ και πρόσθεσε πως σχεδιάζονται συνομιλίες στις 15 Δεκεμβρίου με επιτροπή από την Βουλγαρία σχετικά με τον όγκο του αερίου.

……………….
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/201811271036352870-sirbistan-turk-akiminin-devamini-dosemeye-hazirlik-yapiyor/
27/11/2018ι

Σχ: Είναι προφανές πως η διαδρομή του αγωγού αυτού έχει ¨κλειδώσει¨ και θα περάσει από Τουρκία σε Βουλγαρία και από εκεί προς Σερβία. Χαιρόμαστε για την Σερβία, θλιβόμαστε για την Ελλάδα.  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email