ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ (ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ) ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ…

To τουρκικό κράτος στο Άφριν, άρχισε να εκκαθαρίζει τις δικές του συμμορίες

Το τουρκικό κατοχικό κράτος, άρχισε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν κατά κάποιων ομάδων συμμοριών και ήδη αναφέρεται πως διεξάγονται συγκρούσεις ανάμεσα στις συμμορίες και στους στρατιώτες.

Το τουρκικό κατοχικό κράτος, άρχισε να κάνει στο Άφριν, εκκαθαρίσεις κάποιων δικών του συμμοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες του ANF από την περιοχή, αυτή την εβδομάδα μεταφέρθηκαν στο Άφριν ειδικές ομάδες που άρχισαν επιχειρήσεις κατά συμμοριών, μεταξύ των οποίων και οι  Αχράρ Σαρκίγιε και Χουρράς Ελ Ντιν.

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, από χτες το βράδυ άλλες συμμορίτικες ομάδες που ελέγχει το τουρκικό κράτος, απέκλεισαν τους βασικούς δρόμους στο Άφριν και η επιχείρηση άρχισε στις 05:00.

Τοπικές πηγές αναφέρουν πως οι συγκρούσεις διεξάγονται στην συνοικία  Εσρεφίγιε που βρίσκεται μεταξύ της νέας και της παλιάς πολύς του Άφριν και σε αυτήν χρησιμοποιούνται πολυβόλα, άρματα και ελαφρά όπλα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρωί, γίνονται διαρκώς αναγνωριστικές πτήσεις, ενώ ειδικές δυνάμεις των Τούρκων έχουν τοποθετήσει ελεύθερους σκοπευτές σε στέγες αρκετών σπιτιών.

Οι πηγές αναφέρουν πως οι συγκρούσεις συνεχίζονται, πως ο κόσμος από μέσα από την πόλη φεύγει προς τα χωριά , ενώ έχει απαγορευτεί η είσοδος στην πόλη.

Στο μεταξύ φτάνουν ειδήσεις πως οι Τούρκοι στρατιώτες καταδιώκουν την συμμορία Αχράρ Σαρκίγιε στο Άφριν, στην Τζεράμπλους και στην Μπαπ.

https://anfturkce.com/kurdistan/tuerk-devleti-efriEFRINn-de-kendi-cetelerini-tasfiyeye-basladi-116100

18/11/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email