ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΤΟΪΤΣΕ ΜΠΑΝΚ

 

Αστυνομική έφοδος σε γιγάντια τράπεζα για μαύρο χρήμα ! Η αστυνομία κάνει έρευνα

Από τις 6 το πρωί στα πλαίσια έρευνας για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οικονομικοί επιθεωρητές κάνουν έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Ντόιτσε Μπανκ στην Φρανκφούρτη

Η έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Ντόιτσε Μπανκ που είναι μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές τράπεζες, γίνεται στα πλαίσια έρευνας της εισαγγελίας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

ΟΜΑΔΑ 170 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

Στην ανακοίνωση της εισαγγελίας της Φρανκφούρτης αναφέρεται πως μαζί με αξιωματούχους της αστυνομίας και στα πλαίσια έρευνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, γίνεται έρευνα στα γραφεία.  Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ομάδα 170 ατόμων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και επιθεωρητές ειδικοί στα φορολογικά, από τις 6 το πρωί κάνουν έρευνα στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας.

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Εντύπωση προκαλεί πω η έρευνα γίνεται μετά από την είδηση που εμφανίστηκε πως στο ξέπλυμα 150 δις $ που έκανε η δανέζικη τράπεζα Danske Bank, την βοήθησαν και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές τράπεζες. Όταν έγινε γνωστή η είδηση το πρωί, οι μετοχές της τράπεζας σημείωσαν πτώση 4% και διαπραγματεύονται στα 8,27 η μία.

https://www.sondakika.com/haber/haber-deutsche-bank-da-kara-para-aklama-aramasi-11486686/

29/11/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email