13 ΜΕΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες μετείχαν στο 20ο Πρόγραμμα Τουρκόφωνων Επιχειρηματιών που οργάνωσε η Ένωσης Επιμελητηρίων και Χρηματιστηρίων Τουρκίας (ΤΟΒΒ)

Στο Πρόγραμμα Τουρκόφωνων Επιχειρηματιών που άρχισε στις 29 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα και θα λήξει στις 12 Οκτωβρίου, μετέχουν 47 επιχειρηματίες από 20 διαφορετικές χώρες.
Στο δύο  εβδομάδων πρόγραμμα που πραγματοποιεί η ΤΟΒΒ προσκλήθηκαν και Δυτικοθρακιώτες επιχειρηματίες. Από την Δυτική Θράκη στο πρόγραμμα αυτό μετείχαν ο διανομέας των ορυκτέλαιων Petrol Ofisi, των μπαταριών Esan και των ειδών καθαριότητας και συντήρησης αυτοκινήτων  νέος Κομοτηναίος επιχειρηματίας Εμρέ Μουσταφά,  ο Νουρχάν Μουσταφά Νιχάτ- ιδιοκτήτης της Έπιπλα Θράκης και εργαστηρίου που δραστηριοποιείται στον τομέα των επίπλων και των αξεσουάρ και ο μηχανικός Χουσείν Χαφίζ Αχμέτ που δραστηριοποιείται στις οικοδομές και στον ηλεκτρομαγνητικό τομέα.

Το πρόγραμμα που οργάνωσε η ΤΟΒΒ άρχισε στην Άγκυρα. Μετά από την Άγκυρα, θα συνεχιστεί με επαφές και συνεδριάσεις στην Κωνσταντινούπολη. Αργότερα στα πλαίσια του προγράμματος θα γίνουν επισκέψεις σε Τεκίρνταγ, Αδριανούπολη, Τσόρλου και Λουλεμπουργκάζ.
Στα πλαίσια του προγράμματος, διασφαλίζεται η γνωριμία μεταξύ των  επιχειρηματιών , ενώ στα πλαίσια του θα γίνουν επισκέψεις σ τουριστικά και ιστορικά σημεία.

Στο μέρος του προγράμματος που έγινε στην Άγκυρα, μετείχε και ο πρόεδρος της ΤΟΒΒ Ριφάτ Χισαρτζικλίογλου, ο οποίος γνωρίστηκε με τους Κομοτηναίους επιχειρηματίες και τους έδωσε έγγραφο συμμετοχής.

http://gundemgazetesi.com/trakyahaber/detay/4982

4/10/2018

Σχ: Επιχειρηματίες που αφήνουν την δουλειά τους 13 μέρες (!) και πάνε στην Τουρκία, όλο και κάποιο σοβαρό λόγο θα πρέπει να έχουν.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email