ΒΙΝΤΕΟ- ΠΑΤΗΣΕ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΡΕΝΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ !

 

 

H καθηγήτρια αντί για φρένο πάτησε γκάζι και μπήκε ανάμεσα στους μαθητές

Στο Ατασεχίρ της Κωνσταντινούπολης καθηγήτρια αντί για φρένο πάτησε γκάζι και  χτύπησε μαθητές. Στο περιστατικό τραυματίστηκαν δύο μαθητές και όλα καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας.

…………

Το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα. Καθηγήτρια την ώρα που έφευγε από το γυμνάσιο Τσεγκίζ Χασμπάλ του Ατασεχίρ, αντί για φρένο πάτησε γκάζι. Τότε το αυτοκίνητο πήγε πάνω σε 4 μαθητές που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου. Δύο από τους μαθητές στριμώχθηκαν ανάμεσα στον τοίχο και το αυτοκίνητο. Στο άσχημο αυτό δυστύχημα τραυματίστηκαν 2 μαθητές.

ΚΑΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Οι τραυματίες μαθητές συνεχίζουν την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο. Η καθηγήτρια αγγλικών συνελήφθη. Αναφέρεται πως μετά από την κατάθεση της στο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερη. Καλή είναι η κατάσταση των παιδιών που τραυματίστηκαν.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

Ο αυτόπτης μάρτυρας Εργκιούν Καρακούς, δήλωσε : ¨Μια καθηγήτρια την ώρα που έστριβε εδώ, ξαφνικά πάτησε γκάζι και χτύπησε δύο μαθητές προκαλώντας τους τραυματισμό. Ο ένας τραυματίστηκε βαριά, ενώ ο άλλος πήρε εξιτήριο σήμερα. Εγώ είμαι που τους ανέβασα στο ασθενοφόρο¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-aktuel-goruntulerle-atasehir-de-feci-kaza-kamerada-11346319/

18/10/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email