ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Μια ακόμη αύξηση στο φυσικό αέριο και στο ρεύμα

G8% έγινε αύξηση στο ρεύμα για τις οικίες και 18% για την βιομηχανία, ενώ στο φυσικό αέριο η αύξηση για τις κατοικίες ήταν 9% και 18,5 % στην βιομηχανία

ΑΙΤΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ  

Πηγές του τομέα φυσικού αερίου σε δηλώσεις που έκαναν στο Ρόιτερς ανέφεραν πως η BOTAŞ  λόγω αυξήσεων στο κόστος της, από τις 1/10 καθόρισε νέους τιμοκαταλόγους που έστειλε και στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Τουρκία και τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είχε αρχίσει τους μήνες με αύξηση στο φυσικό αέριο. H BOTAS τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο είχε κάνει αυξήσεις στο φυσικό αέριο ύψους 9%  για τις οικίες και 14% για την βιομηχανία. Τον Σεπτέμβριο οι αυξήσεις που ανακοινώθηκαν στην τομή του ρεύματος ήταν μεταξύ 14,6 % και 16,2%.

……………..

Ο Μπεντεβί Παλαντοκέν-πρόεδρος της συνομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών  Τουρκίας, ανέφερε πως οι αυξήσεις που έγιναν τους τελευταίους τρεις μήνες σε ρεύμα και φυσικό αέριο έχουν φέρει σε δύσκολη κατάσταση τον κόσμο και είπε : οι αυξήσεις που έγιναν μόνο στο φυσικό αέριο σε Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο έφτασαν το 27% στις οικίες και 46,5 % στην βιομηχανία.

………………

https://www.evrensel.net/haber/362572/dogalgaz-ve-elekrige-bir-zam-daha-geldi

1/10/2018

Σχ:   Ο Ερντογάν πάντως δηλωσε πως δεν υπάρχει οικονομική κρίση…

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα είναι απορείς, περιμένουν ξενες επενδύσεις; 

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email