ΤΑΓΙΠ: ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !

Απάντηση από τον Ερντογάν στον Κιλιτσντάρογλου για την εταιρία McKinsey

Ο ΠτΔ. Ερντογάν σε ομιλία που έκανε στο Κιζιλτζαχαμάμ σε μέλη του κόμματο του είπε: ¨Κάθε κρίση φέρνει μαζί της και ευκαιρίες¨. Ο Ερντογάν απαντώντας στην κριτική του ηγέτη του CHP Κεμάλ Κιλιτστνάρογλου σχετικά με την εταιρία McKinsey, είπε πως ¨Κάλεσα όλους τους φίλους υπουργούς και τους το είπα. Δεν θα προσλάβετε εταιρία συμβούλων ¨.

Οι τίτλοι της ομιλίας του Ερντογάν:

Όταν αναλάβαμε το χρέος μας στο ΔΝΤ ήταν 23,5 δις $. Το 2013 αυτό το χρέος το μηδενίσαμε. Μηδενίσαμε το χρέος στο ΔΝΤ. Γνωρίζουμε πως χωρίς οικονομική ανεξαρτησία δεν υπάρχει και πολιτική ανεξαρτησία.

………………….

Είχαμε χτες 8 μάρτυρες, προσωπικά και εξ ονόματος του έθνους μου εύχομαι οι 8 αυτοί μάρτυρες να έχουν το έλεος του Αλλάχ. Τα χώματα αυτά είναι ζυμωμένα με το αίμα των μαρτύρων. Και αν έχουμε 8 μάρτυρες, να ξέρουν οι τρομοκράτες πως αυτό θα το πληρώσουν με 800 τρομοκράτες. Τώρα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούνε. Θα τους τελειώσουμε μπαίνοντας στις τρύπες τους. Θα τους τελειώσουμε και στο Κάντιλ και στο Σιντζάρ.

………………

(για τον Κιλιτσντάρογλου) Πλέον δεν μπορώ να θυμηθώ το ποσό των χρημάτων που έχω κερδίσει σε αγωγές από αυτόν. Και όμως αυτό το άτομο, δεν λέει να κατέβει από βαγόνι με τα ψέματα.

……………..

Στην Τουρκία δεν υπάρχει οικονομική κρίση. Στην Τουρκία υπάρχει μια χειραγώγηση σχετικά με την οικονομία, είναι μια χειραγωγούμενη κίνηση¨.

………………….

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1103917/Erdogan_dan_Kilicdaroglu_na_McKinsey_yaniti.html

6/10/2018

Σχ: Πόση ξεδιαντροπιά και πόση κυνικότητα αναδίδουν αυτές οι δηλώσεις… Δεν θυμάται λέει πόσα χρήματα κέρδισε από τον αρχηγό της αξιωματική αντιπολίτευσης… Ε βέβαια, με το δικαστήριο στημένο, μπορεί να κερδίζει πολλά .

Κι από πάνω υπερηφανεύεται για αυτό!  

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email