ΕΡΝΤΟΓΑΝ : ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην Σπάρτη (σημ.  μεταφρ.: πόλη της Μ.Ασίας) δήλωσε πως ¨Θα κατατροπώσουμε τις εστίες της τρομοκρατίας στα ανατολικά του Ευφράτη¨.

……….

Ο Ερντογάν είπε : Φέτος αφήσαμε πίσω μας την 2227 επέτειο ίδρυσης του Στρατού Ξηράς. Σαν χώρα που είχε τον πιο παλιό οργανωμένο στρατό, βλέπω κάθε νέο ως δυνητικό μέλος των ειδικών δυνάμεων. Από το Τσανάκκαλε και τις προσπάθειες εισβολής στα ανατολικά μέχρι τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και τελευταία στην 15η Ιουλίου στην απόπειρα πραξικοπήματος, εξεγερθήκαμε μαζικά ενάντια στην καταστροφή. Θάψαμε τους προδότες της FETO στο σκοτάδι της νύχτας.

Ο ένδοξος στρατός μας από εκείνη την μέρα πάει από νίκη σε νίκη. Επιφέρει ανεπανάληπτα χτυπήματα κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης. Πλέον και εκτός των συνόρων μας οι τρομοκράτες δεν μπορούν να κοιμηθούν ήσυχοι, γνωρίζουν πως μια νύχτα μπορεί ξαφνικά να έρθουμε. Και τις εστίες της τρομοκρατίας στα ανατολικά του Ευφράτη θα τις κατατροπώσουμε.

Όλοι από το ανώτερο αξίωμα ως το κατώτερο στρατιωτικό προσωπικό είναι όλοι  Μεχμετσίκ(σημ. μεταφρ. : Εδώ ο Ερντογάν χρησιμοποιεί την θεολογική πλευρά του όρου, ως στρατιώτες του Μωάμεθ). Είναι δηλαδή μικροί στρατιώτες του Μωάμεθ. Αγαπητοί Μεχμετσίκ κάθε καθήκον είναι ιερό, αλλα το καθήκον του στρατιωτικού, του αστυνομικού και της στρατοχωροφυλακής είναι κάτι το ξεχωριστό

……………….

 

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-firat-in-11324563/

12/10/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email