ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ

 

 

No 277, 18 OΟκτωβρίου  Αναφορικά με τι δραστηριότητες του πλοίου σεισμικών ερευνών ¨Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά¨

Το πλοίο Μπαρμπαρός Χαϊρεττίν Πασά¨, από σήμερα το πρωί άρχισε νέες σεισμικές έρευνες στην υφαλοκρηπίδα μας στην Μεσόγειο.
Η σχετική με αυτό το σημείο ανακοίνωση που έγινε χτες από το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας, είναι παντελώς έωλη από την πλευρά του διεθνούς δικαίου . Η επιμονή της Ελλάδας σε μη ρεαλιστικούς ισχυρισμούς δεν θα επιφέρει άλλο αποτέλεσμα, πέραν της ζημίας στην σταθερότητα της περιοχής και στις διμερείς σχέσεις.

Η Τουρκία θα συνεχίσει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα. να κάνει χρήση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων  που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο. Με αυτή την αφορμή συνιστούμε στην Ελλάδα να αποφεύγει συμπεριφορές που θα κλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή.

http://www.mfa.gov.tr/no_-277_-barbaros-hayreddin-pasa-gemisi-nin-akdeniz-deki-sismik-arastirma-faaliyeti-hk.tr.mfa

18/10/2018

Σχ: Οι άνθρωποι γεννήθηκαν ως κράτος κλέβοντας, λεηλατώντας και εξισλαμίζοντας τους ελληνικούς πληθυσμούς της Μ. Ασίας. Ακόμη και σήμερα διοργανώνουν γιορτές π.χ. για την κατάληψη της Προύσας ή της Πόλης από τους Οθωμανούς. Αυτή την ¨παράδοση¨ λοιπόν, την συνεχίζουν και σήμερα.  Αν θέλουμε το βλέπουμε και ετοιμαζόμαστε ανάλογα. Αν όχι, θα προσγειωθούμε ανώμαλα…

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email