ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

O δήμος του Ουσκουντάρ (κόμμα ΑΚΡ)  κατεδάφισε τζαμί και άρπαξε τα  πράγματα

O δήμος του Ουσκουντάρ (κόμμα ΑΚΡ) , παρά την αντίδραση και την αντίσταση των κατοίκων της περιοχής Κιραζλίτεπέ, σήμερα το πρωί στις 04:30 συνοδεία δυνάμεων ΜΑΤ, κατεδάφισε το τζαμί Εσέντεπέ, έδειραν τους αντιδρώντες και κατέσχεσαν τα πράγματα που ήταν μέσα.

O δήμος του Ουσκουντάρ (κόμμα ΑΚΡ)  στα πλαίσια της ¨αστικής μετατροπής¨ που σκοπεύει στο κέρδος, κατεδάφισε το τζαμί του Εσέντεπέ, κάτι στο οποίο επί μέρες αντιστέκονταν κάτοικοι της συνοικία Κιραζλίτεπέ . Το πρωί στις 04:30 συνοδεία των ΜΑΤ, ομάδες του δήμου, έβγαλα έξω αυτούς που ήταν ¨σκοπιά¨ μέσα στο τζαμί και τους χτύπησαν.

Κάτοικοι της συνοικίας που εξέφρασαν την αντίδραση τους έξω στο δρόμο, δέχτηκαν επίθεση με πλαστικές σφαίρες, σπρέι πιπεριού και πεπιεσμένο νερό.

Λόγω των πολλών δακρυγόνων τα παιδιά εν μπορούσαν να βγούνε από τα σπίτια τους και για αυτό δεν πήγαν στο σχολείο, ενώ πολλά άτομα συνελήφθησαν.

…………..

Μολις άκουσαν το γεγονός έφτασαν στην συνοικία η βουλευτής Χουντά Καγιά (HDP) και ο βουλευτής Μαχμούτ Τανάλ (CHP)

ΚΑΓΙΑ : ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ, ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ

Όταν ο Μαχμούτ Τανάλ θέλησε να μπει στον χώρο της κατεδάφισης, χτυπήθηκε από δημοτικούς αστυνομικούς των δήμων Ουσκουντάρ και Κωνσταντινούπολης . Η βουλευτής του HDP Χουντά Καγιά  δήλωσε πως ¨Σαν τα ψέματα του Καμπατάς, αυτοί που την μέρα φιλοσοφούν για τα τζαμιά, την νύχτα γκρεμίζουν τζαμιά¨.

Η Καγιά που είχε διάλογο με επικεφαλής αστυνομικό για να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες, όταν αυτός της παραπονέθηκε πως του επιτέθηκαν με πέτρες, αυτή του είπε πως ¨Μα τι περιμένατε; Όταν έρχεστε να γκρεμίσετε τα σπίτια και τα τζαμιά των ανθρώπων, μήπως περιμένατε να σας υποδεχτούνε με λουλούδια; ¨.  .

Η Χουυντά Καγιά που βρέθηκε δίπλα στον κόσμο της περιοχής που εεπί δύο μέρες αντιστεκόταν ενάντια στο γκρέμισμα του τζαμιού Εσέντεπέ, ανέφερε πως ο κόσμο ης περιοχής βρέθηκε αντιμέτωπος με μεγάλη σκληρότητα. Η Καγιά είπε πως γυναίκες,γέροι και παιδιά που κοιμόταν, πνίγηκαν από τα δακρυγόνα μέσα στα σπίτια τους και είπε: Οι ομάδες της κατεδάφισης που χτες την μέρα αποσύρθηκαν μετά από την αντίσταση του κόσμου, ήρθαν την νύχτα συνοδεία ΜΑΤ λες και θα πολιορκούσαν την συνοικία και επιτέθηκαν στο τζαμί. Αστυνομικοί και δημοτικοί ασστυνομικοί πήραν τα κοράνια και τα άλλα πράγματα του τζαμιού και εφάρμοσαν βία σε βάρος των κατοίκων που ήταν εκεί ¨σκοπιά¨.  Από την μια ασφαλίστηκε ο περίγυρος του τζαμιού  σε κλοιό και από την άλλη έγινε επέμβαση με πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα κατά του κόσμου… Πλέον οι μάσκες έπεσαν. Ο λαός μας αντιλαμβάνεται το πώς αυτή η νοοτροπία εκμεταλλεύεται τον Αλλάχ και  το βιλίο¨.

………………….

 

ANF Images

 

ANF Images

 

ANF Images

ANF Images

https://anfturkce.com/guncel/akp-li-Ueskuedar-belediyesi-camiyi-yikti-esyalarini-gasp-etti-114182

4/10/2018

Σχ: Να γινόταν λέει κάτι τέτοιο σε τζαμί στην Ελλάδα… Σαν βλέπω τους τίτλους των ταϊσμένων από το ΑΚΡ  ¨δημοσιογράφων¨ : ΟΙ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΖΑΜΙ¨, ¨Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ¨. κ.α.

Ενώ τώρα που όλα αυτά τα έκανε ο δήμαρχος του Οσκουντάρ που είναι και μέλος  του ΑΚΡ, όλοι αυτοί οι δήθεν υπερασπιστές του ισλάμ…. μόκο ! Στο κουρδικό ΑΝF  βρήκαμε την είδηση.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email