ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΥ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

 

Ο Ερντογάν αν κάνει το σήμα Ράμπια στην Βιέννη θα πληρώσει πρόστιμο 4.000 ευρώ

Η αυστριακή κυβέρνηση στα πλαίσια της καταπολέμησης της ¨ακροδεξιάς¨ και του ¨εξτρεμιστικού Ισλάμ¨ ετοιμάζεται να απαγορεύσει μια σειρά από σύμβολα και χειρονομίες. Επικεφαλής αυτών των χειρονομιών είναι το σήμα των γκρίζων λύκων και αυτό της Ράμπια. Όσοι δεν εφαρμόσουν τον νόμο θα πληρώνουν 4.000 ευρώ πρόστιμο.

Η συντηρητική-δεξιά κυβέρνηση της Άυστρίας ετοιμάζει έναν νόμο που θα αρχίσει να ισχύει στις 1/3/2019….Το υπουργείο Εσωτερικών που τείνει να ολοκληρώσει τις εργασίες σχετικά με τον νόμο, φέρεται να ετοιμάζει μια ¨μαύρη λίστα¨ όπως έχει ονομαστεί. Τα σύμβολα αυτά θα απαγορευτούνε όχι μόνο στους δημόσιους χώρου, αλλά ταυτόχρονα και στα τζαμιά και στους κλειστούς χώρους. Στην λίστα αυτή θα βρίσκεται και το σύμβολο της Ράμπια που συχνά κάνει ο ΠτΔ Ερντογάν.

Μεταξύ των πρώτων συμβόλων επίσης είναι το σήμα των γκρίζων λύκων που κάνουν οι Τούρκοι εθνικιστές, όπως και τα σύμβολα των Ναζί. Θα απαγορευτούν επίσης τα σύμβολα που παραπέμπουν σε Αλ Κάιντα και Ισλαμικό Κράτος.

…………..

Σε περίπτωση που επαναληφθεί το σύμβολο, το πρόστιμο θα μορεί να φτάσει τα 10.000 ευρώ. Ο πρωθυπουργός Σεμπάστιαν Κουρτζ μιλώντας σχετικά με τον νόμο, είπε πως για την προστασία της δημοκρατίας τα εν λόγω σύμβολα δεν πρέπει να υπάρχουν.

…………….

Αντίθετα με τις άλλες κυβερνήσεις της Ευρώπης, η κυβέρνηση της Βιέννης, παίρνει μέτρα κατά των προεκτάσεων του ΑΚΡ. Τελευταία τον Ιούνιο, στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στο πολιτικό Ισλάμ, αποφάσισε και απέλασε 60 ιμάμηδες μαζί με τις οικογένειες τους.  Η κυβέρνηση της Βιέννης έκλεισε και 7 τζαμιά, ενώ αυτή η απόφαση ήρθε μετά από το σκάνδαλο με τα παιδιά που τους είχαν βάλει στρατιωτικές στολές μέσα στα τουρκικά τζαμιά.

……………..

https://anfturkce.com/rojava-surIye/erdogan-viyana-da-rabia-isareti-yaparsa-4-bin-euro-ceza-oeder-114108

3/10/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email