Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

 

Κείμενο του ιστολόγιου  12/8/2018

Περίεργο το σχόλιο του Δάμωνα Δαμιανού-αρθρογράφου της προξενόφρονης εφημερίδας Γκιουντέμ. Αν δεν το ξέρει να τον ενημερώσουμε πως αυτά λέγονται ¨μέτρα τάξης¨. Για παράδειγμα και οι σύλλογοι των ομάδων είναι νόμιμοι αλλά η αστυνομία (με κόστος τραυματισμών πολλές φορές)  παίρνει μέτρα που διασφαλίζουν πως δεν θα έρθουν σε ¨επαφή¨ μεταξύ τους. Άρα τι εξυπηρετεί το ειρωνικό σχόλιο; Ή δεν ξέρει πως είχαν προηγηθεί εκατέρωθεν προπηλακισμοί και απειλές ;  Μήπως έπρεπε να χυθεί αίμα για να αντιληφθεί τον κίνδυνο;

Να σημειώσουμε πως το σχόλιο του αναπαρήχθη και από τον αρθρoγράφο της Μιλλέτ – Ραμαδάν Μολλά. Μάλιστα όταν ένας αναγνώστης ρωτά τον Μολλά ¨γιατί η αστυνομία εμποδίζει;¨, αυτός απάντησε γράφοντας πως  ¨Το παρακράτος στήριξε την πίστη των αλεβιτών-μπεκτασήδων στην περιοχή όπου γίνεται η εκδήλωση, για να διαιρέσει και να διασπάσει τους αδερφούς μας¨ !

Το μόνο παρακράτος που υπάρχει στην ελληνική Θράκη είναι το τουρκικό. Αλλά για το τουρκικό παρακράτος, οι δύο παραπάνω δεν λένε ποτέ τίποτε.

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email