ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

 

Περαστικοί λιντσάρισαν άνθρωπο που απήγαγε παιδί

Στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης κόσμος της περιοχής έδειρε έναν ο οποίος έγινε αντιληπτός την ώρα που απήγαγε ένα μικρό παιδί. Καθώς ο κόσμος αυξήθηκε, η αστυνομία προσπάθησε να τον γλυτώσει από το λιντσάρισμα. Οι αστυνομικοί απέσπασαν τον δράστη από τα χέρια του κόσμου, αλλά αργότερα την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, λιποθύμησε και πέθανε.    …………………

Το γεγονός συνέβη επί της οδού Βαγδάτης στην συνοικία Μπαγλάρμπασί του Μαλτεπε. Αναφέρεται πως ο 38 ετών ύποπτος Γ.Β. , επιχείρησε να απαγάγει το μικρής ηλικίας παιδί Ε.Β. Έγινε αντιληπτός από περαστικούς οι οποίοι άρχισαν ν τον χτυπάνε. Ο κόσμος που τον χτυπούσε αυξήθηκε και έφτασε η αστυνομία.  Η αστυνομία τον έβγαλε μέσα από το πλήθος και τον πήγε στο νοσοκομείο για νοσηλεία, αλλά καθώς ο ύποπτος δεν ήθελε να εξετασθεί τον πήγαν στο Α.Τ.

Την ώρα που γινόταν οι διαδικασίες στην αστυνομία, ο ύποπτος λιποθύμησε και έγινε γνωστό πως την ώρα που τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο πέθανε. Εντοπίστηκε πως ύποπτος είχε παρελθόν με κλοπές και ληστείες.

 

 

 

https://www.yenisafak.com/gundem/cocuk-kaciran-adami-mahalleli-linc-etti-3386299

27/7/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email