ΣΤΟΥΣ 24 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΤΣΟΡΛΟΥ – ΒΙΝΤΕΟ

Ατύχημα με τραίνο στο Τσόρλου: Στους 24 οι θανόντες

Πέντε βαγόνια ανατράπηκαν σε ατύχημα με τραίνο που συνέβη κοντά στην περιοχή Σαριλάρ ανάμεσα στις επαρχίες Μούρατλι και Τσόρλου του νομού Τεκίρνταγ.  Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις 24 άτομα σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν 338, εκ των οποίων οι 124 ακόμη νοσηλεύονται.

Στην περιοχή έφτασαν πάνω από 100 ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου το ατύχημα συνέβη όταν λόγω σφοδρής βροχόπτωσης υπήρξε κατολίσθηση, ενώ το τραίνο επέβαιναν 362 ταξιδιώτες και εξαμελές πλήρωμα.  Το τραίνο έκανε το δρομολόγιο Ουζουνκιοπρού-Χάλκαλι. Το περιστατικό συνέβη στο 162ο χλμ μεταξύ Μπαλαμπανλί-Τσόρλου.

……………..

Ο νομάρχης του Τεκίρνταγ δήλωσε πως οι περισσότεροι από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί και πρόσθεσε πως ¨Υπάρχουν νεκροί, υπάρχουν πολλοί τραυματίες, η περιοχή είναι λασπώδης, στην περιοχή δεν μπορούνε να πάνε οχήματα, κάνουμε τις μεταφορές με ερπυστριοφόρα οχήματα.

Ο Σερντάρ Σαχίν –ανταποκριτής του ΙΗΑ μεταδίδοντας στο NTV είπε : ¨Η περιοχή αυτή την στιγμή είναι μια ζώνη θανάτου. Η περιοχή όπου συνέβη το ατύχημα είναι στα 2 χλμ απόσταση από ισόπεδη διάβαση. Όσοι έρχονται εδώ είναι υποχρεωμένοι να βαδίσουν 2 χλμ. Οχήματα δεν μπορούν να έρθουν. Γίνεται προσπάθεια να μεταφερθούνε τραυματίες με τρακτέρ και με ρυμούλκες.

………………………

 

Diken  9/7/2018

Μοιραστείτε
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email